Sport

Kézilabda: vereséget szenvedett a KSZSE a listavezető otthonában

Kézilabda: vereséget szenvedett a KSZSE a listavezető otthonában

2014. november 18., kedd
Kézilabda: vereséget szenvedett a KSZSE a listavezető otthonában
god_kszse_01

Nem sikerült a bravúr a KSZSE-nek, a szegedi együttes 29-25-ös vereséget szenvedett az éllovas Gödi SE otthonában a női kézilabda NB I/B Keleti csoport 9. fordulójában.

A múlt héten először vesztett pontot az újonc Göd, mindjárt kettőt is a Kispest ellenében. Jó mérkőzésre számítottak a szegediek a

Tóth Tímeát

és

Kirsner Erikát

is soraiban tudó hazai csapat ellen. A vendégeknek nélkülözniük kellett

Velky Viktóriát

sérülés, iletve a kettős engedélyű játékosokat a meccsütközés miatt. Mindkét csapat határozottan kezdte a találkozót, nem látszott a táblázaton elfoglalt különbség és szoros fej-fej melletti csata alakult ki a pályán. Ahogy várható volt, a játékvezetők nagyon tisztelték a neves játékosokat felvonultató hazaiakat, akik viszont így is csak kétgólos előnnyel fordulhattak. A második játékrészben is sokáig tapadtak

Buchholcz Huba Dóra

tanítványai, majd további "tiszteletnek" köszönhetően hét gólra elléptek Tóth Tímeáék. Innen még sikerült a felzárkózás háromra, de kimaradt egy fontos ziccer és egy szabályos szegedi gól is oda lett, ezzel pedig el is dőlt a két pont sorsa. Összességében elmondható, hogy a KSZSE partiban volt a listavezetővel, talán egy kicsit pontosabban és fegyelmezettebben játékkal a meglepetés is sikerülhetett volna a meccsen. A csapat legközelebb szombaton 16 órakor a Kispest ellen hazai környezetben, az Etelka soron lép pályára.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 9. forduló:

Gödi SE - Kézilabda Szeged SE 29-25 (14-12)

Göd, 100 néző. Vezette: Bíró, Herbák.

KSZSE:

Répás (kapus) - Draxler O. 3, Sebők 1, HOMOKI 7/2, Huszka 3 , Forgó 4, Draxler D. 1.

Csere:

VARGA (kapus), Lengyel, Debreczeni, Farkas 2, Farkasinszky, Szombati 2, Sebestyén 2, Frányó.

Edző:

Buchholcz Huba Dóra.

Hétméteres:

3/2, ill. 3/2.

Kiállítás:

4 perc, ill. 8 perc. Buchholcz Huba Dóra:

"A játékvezetők második félidei 10 perces "blokkja" eldöntötte a találkozót. Örülök, hogy végig egyenrangú ellenfelei voltunk a listavezetőnek."

A junior mérkőzésen:

Gödi SE - Kézilabda Szeged SE 34-26 (22-14)

KSZSE:

KÜRTI, Varga (kapusok), Kecskés 1, Lengyel 1, Sebők 5, Sebestyén 5, Kertész, Borbás, Kovács 4/2, Benák, FRÁNYÓ 10/3, Karácsonyi.

Hétméteres:

2/1, ill. 6/5.

Kiállítás:

6 perc, ill. 6 perc. Vojkovics Gyula:

"Nincs ekkora különbség a két csapat között, védekezésben nem voltunk képben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.