Sport

Futsal: sima EHÖK-győzelem a sereghajtó otthonában

Futsal: sima EHÖK-győzelem a sereghajtó otthonában

2014. november 25., kedd
Futsal: sima EHÖK-győzelem a sereghajtó otthonában
futsal22_gs

A futsal NB II Közép csoportjában a tabellán az utolsó helyet elfoglaló Újpesti TE ellen meggyőző sikert aratott az SZTE EHÖK SE.

Kezdetben a kissé szokatlan körülményekkel kellett megküzdenie a hétfő esti mérkőzésen az SZTE EHÖK SE-nek, hiszen az újpestiek csarnoka egy rendkívül keskeny pályát takar, illetve a fényviszonyok sem feltétlenül a szokványosak a létesítményben. Számtalan helyzetet dolgozott ki az egyetemi csapat az első félidőben, amelyekből négyet gólra is váltott,

Dalibor Crkvenjakov

korai vezető gólját követően a játékrész második félidejében terhelte meg további három találattal ellenfele kapuját az EHÖK SE. A gárda biztos vezetésének tudatában sem állt le a második félidőben, és remek csapatjátékkal, végig magas hőfokon pörögve, végül nagy arányú győzelmet aratott fővárosi ellenfele vendégeként. Az SZTE EHÖK SE a mezőny egyetlen veretlen csapataként, a harmadik helyről várhatja a folytatást, a következő fordulóban megyei rangadót rendeznek a bajnokságban, hiszen a Hódmezővásárhelyi FC-vel találkozik Cserenkó Szabolcs együttese.

Férfi futsal NB II, 10. forduló

Újpesti TE – SZTE EHÖK SE 1-12 (0-4)

Budapest, Halassy Olivér Sportközpont. Vezette: Moldván István, Palásti Krisztián (Molnár László)

Újpest:

Sebők – Hanyicska, Farkas, Bakos, Márton.

Csere:

Trakperger (kapus), Hammer, Boros, Mácsai, Bozsó, Martos.

Játékos-edző:

Farkas Sándor.

EHÖK SE:

Tombácz – Bullás, Bilic, Crkvenjakov, Szentes Bíró.

Csere:

Vastag (kapus), Deák, Csamangó, Pataki, Teimel.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs.

Gól:

Hanyicska (32') ill. Crkvenjakov (3', 16', 26', 27') Bullás (13', 35'), Teimel (14'), Szentes Bíró (29'), Bilic (31'), Deák (36'), Pataki (37', 40')

Sárga lap:

Márton (29') Cserenkó Szabolcs:

„Örülök, hogy csapatjátékunk jól működött az egész mérkőzésen, az ellenfél taktikai fáradtságát jól használtuk ki a második félidőben.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.