Sport

Futsal: a harmadik idegenbeli EHÖK-siker

Futsal: a harmadik idegenbeli EHÖK-siker

2014. november 11., kedd
Futsal: a harmadik idegenbeli EHÖK-siker
futsal22_gs

Az NB II Közép csoportjának nyolcadik fordulójában a fővárosban, az MTK otthonában lépett pályára az SZTE EHÖK SE. Cserenkó Szabolcs együttese idei harmadik sikerét aratta otthonától távol.

Az MTK lendületes játékot játszott, keretét több fiatal játékos mellett a nagypályán a válogatottat is megjárt

Rodenbücher István

is erősíti. Jól kezdett az EHÖK SE, amelynek védekezése remekül összeállt az első félidőben, kevés helyzetet engedtek az MTK-nak, e mellett pedig Bullás Imre a 14. percben már önmaga és csapata második gólját szerezte. A félidőig

Szentes Bíró Tamás

és

Dalibor Crkvenjakov

góljaival négygólos előnyre tett szert az egyetemi csapat, amely kiváló játékkal rukkolt elő az első 20 percben. A második félidőben aztán az MTK feljebb tolta védekezését, labda biztosabban játszottak az első játékrészhez képest, és bent is maradtak az öltözőben Bullásék, így tíz perccel a vége előtt már hátránya nagy részét ledolgozta az MTK, Sági 30. percben szerzett gólja már azt jelentette, hogy csupán egyel vezetett az EHÖK SE. (3-4) Ezt követően a kontrákból tudott a legkomolyabb veszélyt okozni az ellenfél kapuja előtt a szegedi együttes, a befejezett támadásokkal eldőlt a mérkőzés, az MTK nem tudott kiegyenlíteni, így szervezett, összeszokott csapat ellen aratta újabb idegenbeli győzelmét az SZTE EHÖK SE, amely a dobogóról várhatja a folytatást. A következő fordulóban

Cserenkó Szabolcs

együttese a szintén fővárosi KSK Limes együttesét fogadja majd hazai pályán.

Futsal NB II Közép csoport, 8. forduló

MTK – SZTE EHÖK SE 4-7 (0-4)

Budapest, Hidegkuti Nándor Csarnok. Vezette: Farkas Balázs, Pápai Zoltán (dr. Molnár Péter)

MTK:

Fadgyas – Sági, Csicsek, Schrammel, Fekete. Csere: Purzsa, Rodenbücher.

Vezetőedző:

Takó Csaba.

EHÖK SE:

Tombácz – Bullás, Bilic, Szentes-Bíró, Crkvenjakov. Csere: Deák, Csamangó, Fátyol, Teimel.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs.

Gól:

Rodenbücher (22'), Schrammel (24'), Sági (30'), Csicsek (37') ill. Bullás (3', 14'), Szentes-Bíró (17'), Crkvenjakov (18', 30'), Deák (35'), Csamangó (39')

Sárga lap:

Fadgyas (33'), Rodenbücher (33') ill. Bilic (24') Cserenkó Szabolcs:

„Az első félidőben fegyelmezetten védekeztünk, támadásainkat pedig eredményesen zártuk le. A második félidőben kevesebbet futottunk, nehéz volt tartani a koncentrációt, de kontráink után megnyertük a mérkőzést”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.