Sport

Rögbi: lerohanták a Vojvodinát a szegedi Gorillák

Rögbi: lerohanták a Vojvodinát a szegedi Gorillák

2014. október 21., kedd
Rögbi: lerohanták a Vojvodinát a szegedi Gorillák
gorillak_vojvodina

Szomszéd várak csatájára került sor vasárnap. A szegedi rögbisek a Vajdaság reprezentánsát, a Vojvodina rögbicsapatát fogadták.

A vendégek az első 20 percben nehezítették meg a Gorillák dolgát, ekkor még ők vezettek 10-7-re. A kezdeti ismerkedés után azonban a szegedi rögbisek fokozatosan átvették az irányítást. Szép támadásokat vezetve folyamatosan növelték az előnyüket. A Vojvodina csapata a második félidő 30. percében megrázta magát és 5 percen belül két célt szerezve szépíteni tudott. De az utolsó célt a szegediek szerezték a 38. percben és akkor alakult ki a magabiztos győzelmet mutató 42-22.

Fit World SE HungaroSun Gorillák RC – Vojovodina RK 42-22 (21-10)

Szeged, Felső Tisza parti stadion. Vezette: Halmosi Márton (Tompai Zoltán, Palásti Jenő).

Gorillák:

Szabó, Terhes, Biczók, Prágai, Kovács M., Petrov, Fábián, Márki, Szélpál, Kálmán, Kiyoura, Kómár, Kovács H., Farkas, Györgyey, Terhesn, Nedeljkovics, Iván, Mohai, Bata, Szilágyi, Kómár, Veres.

Vojvodina:

Novakovic, Radojcic, Pavlovic, Smiljanic, Zecevic, Mijatovic, Sijan, Porobic, Jovanovic M., Novosel, Ristovojevic, Rakita, Jankovic, Jovanovic V., Kostadinovic, Unkovic, Slakovic, Kovacevic, Lucic, Djeric.

A szegedi pontszerzők:

Györgyei 12 (6 jutalom), Kovács, Kiyoura, Márki, Kómár Tamás, Mohai 5-5 (1-1 cél).

A Vojvodina pontszerzői:

Sijan 10 (2 cél), Porobic 5 (1 cél), Novosel 4 (2 jutalom), Novakovic 3 (1 büntető).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.