Sport

Labdarúgás: szűk sikert aratott a Tápé a Makó ellen

Labdarúgás: szűk sikert aratott a Tápé a Makó ellen

2014. október 11., szombat
Labdarúgás: szűk sikert aratott a Tápé a Makó ellen
tape_mako_mj-001

Egygólos sikert aratott a Tápé a vendég Makó ellen a Csongrád megyei I. osztály 9. fordulójában.

Az egyetlen találatot a szezonbeli második gólját jegyző

Pócs Tamás

szerezte, a középpályás a kapufa segítségével mattolta

Frank Ádámot

.

Paksi Péter

alakulata sikerével tartja a lépést az éllovas Hódmezővásárhellyel. A Tápé egy hét múlva Algyőre látogat, míg a makóiak hazai környezetben a Tiszasziget ellen javíthatnak.

Labdarúgó megyei I. osztály, 9. forduló:

Tápé ESK - Makó FC 1-0 (0-0)

Tápé. Vezette: Gera Ferenc (Barta Norbert István, Szalai Szabolcs István).

Tápé:

Tombácz - Németh (Simon 84'), Cseh, Papdi, Cindel (Dlusztus 68'), Simovic (Lőrinc 80'), Mike, Pócs, Szentes Bíró, Péter (Crkvenjakov 87'), Glendza (Szántó 52').

Vezetőedző:

Paksi Péter.

Makó:

Frank - Szilvási (Juhász 72'), Kalász, Sarnyai, Pataki, Czebe, Mátó (Bress 82'), Kovács, Horváth (Palotás 67'), Tóth (Béres 67'), Bány.

Vezetőedző:

Frank Csaba.

Gólszerző:

Pócs (69').

Sárga lap:

Papdi (69'), ill. Kalász (36'), Sarnyai (66'). Paksi Péter:

"Gyenge, elképzeléstelen futball jellemezte a mérkőzést. Talán kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, hiszen rúgtunk három kapufát, amiből a harmadik bement. A Makó főként átlövésekből veszélyeztetett, de tipikus egygólos meccs volt."

Frank Csaba:

"Taktikusan futballoztunk, de rúgattunk egy gólt a Tápéval. Összességében érdemtelenül veszítettünk, a helyzetek száma alapján ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. A tabellán elfoglalt helyezések nem mutatják hűen a két együttes közötti differenciát. Emelt fővel jöttünk le a pályáról, és megyünk, küzdünk tovább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.