Sport

Labdarúgás: első győzelmét aratta a SZVSE

Labdarúgás: első győzelmét aratta a SZVSE

2014. október 23., csütörtök
Labdarúgás: első győzelmét aratta a SZVSE
szvse_mindszent_mj 15

A tizedik fordulóból szerdára halasztották a SZVSE-Kistelek mérkőzést, amelyen két eddig még nyeretlen, a tabella két utolsó helyén álló csapat csapott össze. Félidőre kiharcolt előnyét a SZVSE nem engedte ki a kezéből, így Pécsek Tibor együttese örülhetett először három pontnak.

A két, szebb napokat is megélt együttest barátságtalan idő fogadta szerda este a hétvégéről halasztott mérkőzésen. Korán, már a hetedik percben előnybe került a SZVSE,

Mácsai

találatával szerezte meg a vezetést a vasutas csapat. Bő 20 perc múlva azonban már háromgólos volt a hazaiak előnye, a frissebben mozgó SZVSE-támadók több helyzetet is kialakítottak, amelyekből

Németh

és

Fátyol

tudott egyet-egyet értékesíteni, így kialakult a félidei 3-0-s eredmény. A második játékrészben ugyan a Kistelek mindent megtett a szépítését, azonban a kapu előtt rendre határozatlanok voltak

Czeigersmidt Roland

tanítványai. Az utolsó negyed órában ellenben a SZVSE újabb találatokat tudott szerezni, Németh volt ismét eredményes, majd a csereként beállt

Törköly

is feliratkozott a góllövők közé, így magabiztos, 5-0-s győzelmet aratott a SZVSE a Kistelek felett, így megszerezte szezonbeli első sikerét, míg a Kistelek továbbra is egy ponttal, a tabella utolsó helyén áll.

Pécsek Tibor

gárdája a hétvégén az Ásotthalom ellen próbálhat meg ismét pontot szerezni, míg a Kistelekre egy nagyon nehéz feladat vár vasárnap, amikor is a Mórahalmot fogadja.

Megyei I osztály, 10. forduló

SZVSE - Kistelek 5-0 (3-0)

Szeged, SZVSE-pálya. Vezette: Bán Imre (Fekete Csanád, Kovács Sándor)

SZVSE:

Seres - Kis, Tanács, Mácsai, Nagypál, Vizi (Zsilák 72'), Németh, Bagi (Törköly 65'), Fátyol (Judik - a szünetben), Varga (Baka 83'), Rózsa (Ponyokai 77').

Vezetőedző:

Pécsek Tibor.

Kistelek:

Keresztes - Bosánszki M., Bosánszki Zs. (Kispál - a szünetben), Bakonyi, Gera, Fődi (Jójárt - a szünetben), Rostás, Tóth Á. (Tóth T. - a szünetben), Bárkányi, Lajos (Béres 60'), Tóth I (Tóth K. - a szünetben).

Vezetőedző:

Czeigersmidt Roland.

Gólszerzők:

Mácsai (7'), Németh (17', 73'), Fátyol (26'), Törköly (85').

Sárga lap:

Mácsai (4'), Bagi (16').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.