Sport

Kézilabda: hozta a kötelezőt az SZKKSE a kupában

Kézilabda: hozta a kötelezőt az SZKKSE a kupában

2014. október 15., szerda
Kézilabda: hozta a kötelezőt az SZKKSE a kupában
szkkse_gyor_14_09_14_01mj

Magabiztos győzelmet aratott a női kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában a Szeged KKSE női kézilabdacsapata. Marosán György tanítványai a másodosztályú Balmazújváros otthonából távoztak papírforma sikerrel.

Női kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló:

NKK Balmazújváros - Szeged KKSE 29-42 (11-26)

Marosán György:

"Az első félidőben nagyon magabiztos teljesítményt nyújtottunk, amit nem is az eredmény mondat velem, hanem az, hogy most már tudatosabban végeztünk mindazt, ami a védekezés és támadás terén az elképzelésem lenne. Persze, elbizakodottak nem lehetünk, hiszen egy másodosztályú csapat ellen játszottunk, de nagyon fontos, hogy végre megízlelhettük a győzelem ízét, ez volt az első sikerünk a szezonban. Mindemellett a játékunkban még jelen vannak a hibák, amiket mindenképpen javítanunk kell. A célunkat mindenesetre teljesítettük azzal, hogy továbbjutottunk, illetve a második félidőben a különböző szerepkörökben kipróbáltunk olyan játékosokat, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.