Sport

Kézilabda: a Törökszentmiklóson átlépve jutott tovább az FKSE a kupában

Kézilabda: a Törökszentmiklóson átlépve jutott tovább az FKSE a kupában

2014. október 9., csütörtök
Kézilabda: a Törökszentmiklóson átlépve jutott tovább az FKSE a kupában
kezilabda_szs

Osztálytársát verte a férfi kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában az FKSE Algyő, Dankó Ervin legénysége hazai környezetben a Törökszentmiklós csapatát győzte le 36-30-ra.

A meccset végig uraló hazaiak a 24. percben már ötgólos előnyre tettek szert. A vendégek az első félidő végére kissé szépítettek az eredményen, de a második játékrész 10. percére már ismét jelentős volt az algyői fölény. A végjáték sem hozott igazi fordulatot a miklósiaknak, így

Dankó Ervin

csapata magabiztos játékkal hatgólos győzelmet szerzett, és ezzel a harmadik fordulóba jutott. Szombaton a fiúk a Fradi otthonában lépnek pályára. Reméljük, hasonló játékkal sikerül onnan is pontot rabolniuk.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló:

FKSE Algyő - Arago Törökszentmiklósi KE 36-30 (13-11)

Algyő, Fehér Ignác Sportcsarnok, 70 néző. Vezette: Csányi Tibor, Zörgő Róbert.

FKSE:

Kiss O. - AMBRUS 5, RAFFAI 5, Zöldy 1, Szepesi, Bolvári 3, Teimel 3.

Csere:

Deák, László, GAZSÓ 10, Pál 2, Kocsis 2, Valaczkai 1, Bélecki 1, Varga 2, Morva 1.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

"A hétvégi mérkőzés után fő célunk az volt, hogy agresszívabbá tegyük a védekezésünket. Ez a második félidő közepéig nagyjából meg is valósult, és ennek köszönhető a viszonylag fölényes győzelmünk. Külön örülök fiatal játékosom, Gazsó Balázs csupaszív játékának."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.