Sport

Futsal: az Aramis vár hétfőn az UTC-re

Futsal: az Aramis vár hétfőn az UTC-re

2014. október 12., vasárnap
Futsal: az Aramis vár hétfőn az UTC-re
utc_aramis16_gs

Az előző szezon bronzérmeséhez látogat hétfőn az UTC Futsal Team, Brinszky Adrián legénységére nem vár könnyű összecsapás Budaörsön.

A beharangozót támogatta a GS-VILL 94 Kft.

A két gárda a 2013/2014-es bajnokság alapszakasza során döntetlenre végzett egymással, hiszen a a tavaly novemberi odavágón 5-2-re az

Aramis nyert

hazai környezetben, a februári visszavágón azonban a felsőházért hajtó Hegyesiék

6-2-re ütötték ki

riválisukat az újszegedi sportcsarnokban. Brinszky Adrián csapata végül a hetedik helyen végzett a pontvadászatban, míg a zöld-feketék a Veszprém idegenbeli legyűrésével megszerezték a élvonal bronzérmét.

Online

Hétfőn 18.30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Colorspectrum Aramis - UTC Futsal Team NB I-es bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Budaörsön a helyzet nagyjából azóta is változatlan, a gárda az idei szezon hat eltelt fordulója alatt 10 pontot gyűjtöttek, amivel a táblázat 4. helyén állnak. Hazai környezetben ráadásul még százszázalékosak, a Csömör és a Dunaújvárosi Főiskola együttese sem tudta megszorítani idegenben Frank Tamás alakulatát. Nem vár tehát egyszerű feladat az eddig pont nélkül álló UTC-re, amit csak tetéz, hogy

Polczer Norbert

és

Tóth Attila

szolgálataira sem számíthat a szakmai stáb sérülés miatt.

Ondrejó Tamás

a lábfejével bajlódott az elmúlt hetekben, kérdéses, frissen felépülve mennyire bírja a terhelést. Különösen annak tekintetében, hogy a SZEOL tagjaként vasárnap délután még a Tolna megyei Bölcskén kell, teljesítsen. Szintén kérdőjeles

Mészáros Zoltán

szereplése Budaörsön, esetében a fegyelmi bizottság hétfői döntésére vár a klub, miután a játékvezető megsértéséért kiállították szombaton a Hódmezővásárhely elleni megyeegyes derbin.

Az UTC Futsal Team várható kerete:

Halász, Vasas (kapusok), Berndt, Balogh, Juhász, Ferenczi, Bánóczki, Puskás, Ondrejó, Mészáros Z.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.