Sport

Futsal: húsz másodperc döntött az Aramis javára

Futsal: húsz másodperc döntött az Aramis javára

2014. október 13., hétfő
Futsal: húsz másodperc döntött az Aramis javára
utc_szombathely15_gs

Az első félidő végén húsz másodperc alatt két gólt is kapott az UTC, így háromgólos hátrányba került, amit már nem tudott ledolgozni a második játékrészben.

A közvetítést támogatta a GS-VILL 94 Kft.

Beragadt a kezdésnél az UTC, az első öt percben

Hosszú

kétszer is mattolta

Halászt

, így hamar kétgólos hátrányba került

Brinszky Adrián

csapata. Nem sokkal később szépíteni tudott az UTC, a hazaiak védője és kapusa nem értette meg egymást, mindenki szabadrúgást várt az után, hogy másodjára ért labdába a hatoson belül

Sikur

, a guruló labdára azonban

Mészáros

lecsapott, és az üres kapuba lőtt, 2-1. Ezt követően hosszasan reklamáltak az Aramis játékosai, majd a kedélyek csillapodását követően Sikur bravúrokkal javított,

Puskás

és

Juhász

lövéseit is hárította a hazai kapus. Két, három az egy elleni szituációt is elrontott az UTC, Puskás újabb bombáját is megfogta Sikur, majd mindössze 30 másodperc volt hátra az első félidőből, amikor jött a "fekete leves". Még a félidő vége előtt két gólt is tudott szerezni az Aramis, így a helyett, hogy a játékban inkább benne lévő döntetlennel fordultak volna a felek, háromgólos fór volt az Aramisnál. A második félidő elején

Balogh

hozta vissza a szegedi reményeket egy szabadrúgást követően, majd az Aramis kapufáig jutott. Az alacsony iramban zajló mérkőzés 30. percében már csak egy volt az UTC hátránya, Sikur kapus hibájából Balogh lőhetett szabadrúgást, és okosan belsővel tekert a kapuba, 4-3. A hátralévő tíz percben mindent megpróbált az egyenlítés érdekében az UTC, azonban két perccel a vége előtt

Korozmán

kihasználta ziccerét, léc alá lőtt labdájával ismét kettővel vezetett az Aramis, innen pedig már nem tudott visszajönni a Kertész utcai csapat, amely újabb pontszerzési lehetőséget szalasztott el, így továbbra is pont nélkül áll az NB I-ben. Brinszky Adrián csapata legközelebb szerdán 18:30-tól a Magyar Kupa második fordulójában, Csengeren lép pályára, bajnoki mérkőzésen pedig legközelebb jövő héten hétfőn 19 órától a Veszprémet fogadja.

Futsal NB I, 7. forduló

Aramis - Újszegedi TC: 5 - 3 (4-1)

Budaörs, Budaörsi városi sportcsarnok. Vezeti: Horváth Zoltán, Takács Zoltán.

Aramis:

Sikur - Frank, Horváth N., Hosszú, Csopaki. Csere: Takács, Korozmán, Horváth Sz., Sámson, Pál, Sebestyén, Soós.

Játékos-edző:

Frank Tamás.

UTC:

Halász - Balogh, Mészáros, Ferenczi, Berndt. Csere: Juhász, Brinszky, Puskás, Bánóczki.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Gól:

Hosszú (1', 4'), Takács (20'), Horváth N. (20'), Korozmán (38') ill. Mészáros Z. (6'), Balogh (23', 30')

Sárga lap:

Brinszky (5') Brinszky Adrián:

"Alapvetően a szokásos forgatókönyv érvényesült, mindent elkövettünk azért, hogy elveszítsük ezt a mérkőzést."

Online közvetítésünk

VÉGE

40'

Vége, az ötödik gól döntőnek bizonyult, ezt már nem tudta ellensúlyozni az UTC. Az első félidő végén kapott két gyors gól volt a meccs kulcs momentuma, abban a húsz másodpercben kapott két gól már sok volt összességében. Az UTC továbbra is pont nélkül áll így a bajnokságban, és egy újabb olyan meccsen van túl, ahol volt esélye a pontszerzésre a játék alapján, ám ismét pont nélkül maradt.

39'

Több öt a négyes szituációt alakít ki az UTC, ebből eddig egy lövési lehetősége volt, de Sikur védeni tudott.

38'

Gól, 5-3... Valószínűleg ezzel eldőlt. A sarokból szépen kijátszották a szituációt a hazaiak, és a hosszún érkező Korozmán a léc alá bombázta a labdát, az egyenlítés helyett ismét kettővel vezet az Aramis.

36'

Időt kért Brinszky Adrián, fontos utolsó percek következnek. Az időkérést követően az UTC támadhat tovább.

34'

Juhász egyenlíthetett volna, de hat méterről leadott lövése elkerülte a kaput. A tempó továbbra sem magas, bő 5 perc van hátra a meccsből, az UTC első pontjait szerezhetné meg, ha sikerülne kiegyenlítenie.

32'

Megélénkült a mérkőzés, jön is a taps a nézőtérről. Egy nagy erejű lövést fog Sikur, majd a kidobással Frank indul meg, és lövését Halász védi. Az Aramis próbál gyorsan gólt szerezni azt követően, hogy visszajött egy gólra az UTC.

30'

GÓL, 4-3! Visszajön egyre az UTC! Egy nem túl erős lövést vett fel Sikur, akinek szokása, hogy egyből kidobja a megfogott labdát, ezúttal azonban kilépett a hatoson kívülre a labdával, így szabadrúgást lőhetett az UTC. Balogh okosan bebelsőzte az üres kapuba a labdát, 4-3! Azt tudtuk, hogy óriási kár az első félidő hajrájában kapott két gólért, azonban most fáj ez igazán...

28'

Igen statikus a játék, továbbra sincs nagy iram, kevés a nagy sprint, egy az egyben próbálják meg megverni ellenfelüket a játékosok.

27'

Az Aramis is egy öt a négy elleni játékot tudott végigvinni, amelynek a végén Halász védett hatalmas bravúrral, majd a kipattanót Takács okosan átemelte a fekvő Halász fölött, de a felső lécről pattant ki a labda.

26'

Egy öt a négy elleni szituációt oldott meg szépen az UTC, ennek a végén Bánóczki fejelhetett kapura teljesen üresen, óriási helyzetet hagyott ki, marad a 4-2.

24'

Az Aramisnak eddig nem volt nagy helyzete a második félidőben, lövésig ugyan eljutnak a hazaiak, de az UTC presszingje eddig hatásos.

23'

GÓL, 4-2! Balogh Ádám hozza közelebb az UTC, az általa elvégzett szabadrúgás vágódik a kapuba, ebben talán picit benne volt az eddig remekül védő Sikur.

21'

Elkezdődött a második félidő, az Aramis kezdett, így ők vezethetik az első támadást.

SZÜNET

20'

Hihetetlen! Még volt ideje az Aramisnak még egy gólra, teljesen megfeledkeztek Horváth N.-ről a szegediek, aki kihasználta ezt a ziccert, 4-1. A döntetlen helyett három góllal lép el az Aramis, óriási nagy kár ezért a félidei zárásért, partiban volt az UTC, és két gyors gólt kap húsz másodperc alatt. Innen nagyon nehéz lesz a pontszerzés. 20' GÓL! Húsz másodperccel a félidő vége előtt... ezt jó lett volna kihúzni. A kapuskirúgást követően Sebestyén teszi le Takácsnak a labdát, aki a léc alá lő, 3-1, nagy kár ezért, játékban inkább az egyenlítés volt benne, e helyett kettővel megy az Aramis. 20' Puskásnak volt egy újabb lehetősége, de ez nem volt annyira veszélyes, mint az előző próbálkozás, megérdemelne egy gólt a szegedi játékos.

18'

Nincs ma szerencséje Puskásnak, újabb löketét szedi ki bravúrral Sikur, aki jól véd az első félidőben, kissé kiszorított helyzetből leadott, derékmagasságban érkező lövést fog kiváló reflexmozdulattal a hazai kapus.

16'

A második három az egy elleni szituációt rontja el az UTC, ezúttal sem tudták megjátszani Berndtet, aki üresen roboghatott volna a kapu felé, azonban nem volt pontos a felé irányuló passz.

15'

Egy játékvezetői tévedés után jutott szöglethez az UTC, a mieink visszaadták a labdát az Aramisnak, és a végén majdnem ebből szerzett gólt a hazai csapat, ismét Frank puskázott el egy helyzetet.

13'

Brinszky ellen a sokadik szabálytalanságot nem fújják le, pedig ez is annak tűnt, sőt, a kontrából majdnem gólt kap az UTC, Csopaki került helyzetbe,de nem találta el a kaput.

11'

Két óriási bravúrt mutatott be Sikur! Előbb Puskás nagy bombáját védi, majd a kipattanóra érkező Juhász lőtt kapura, de az ő próbálkozását is nagy bravúrral védte Sikur, kár ezekért a lehetőségekért.

10'

Nem túl magas a mérkőzés irama, azt is mondhatnánk, igen öreguras ritmusban játszanak ma a csapatok, rengeteget áll a játék.

9'

Két lehetősége is volt az Aramisnak, mindkettő a játékos-edző, Frank nevéhez fűződik, a második, az oldalbedobást követő ziccer volt a komolyabb, ekkor teljesen üresen lőhetett Frank, de fölé lőtte a labdát.

8'

Akár egyenlíthetett volna is az UTC, Juhász bombája centikkel ment csak el a kapu mellett, marad a 2-1. A budaörsiek még nem emésztették meg az előző találatot, továbbra is reklamálnak a játékvezetőnél.

6' GÓL!

Szépít az UTC, 2-1! Kissé érdekes góllal, de szépít a szegedi csapat. Sikur kigurította védőjének a labdát, majd az visszatette a kapusnak, azonban Sikur kétszer ért bele a hatoson belül, ilyenkor szabadrúgással kellene jönnie az ellenfélnek, a továbbguruló labdára azonban Mészáros csapott le, és belőtte az üres kapuba, 2-1. Az Aramis játékosai hosszasan reklamáltak,de a játékvezetők megadták a gólt.

5'

A második gól óta jobban játszik az UTC, azonban a hazaiak zárt védekezését nehezen tudja átjátszani. Brinszky kapja a meccs első sárgáját.

4'

Gól, 2-0. Ismét Hosszú eredményes a hazaiaktól, egy hárman játszották ki az UTC védelmét, aminek a végén könyörtelenül bevágta a kapuba a labdát Hosszú.

2'

Máris itt az egyenlítési lehetőség az UTC előtt, Mészáros passza után Ferenczi látta meg a hosszún érkező Berndtet, aki közelről az üres kapuba lőhetett volna, de elgurult a labda a talpa alatt.

1'

GÓL! Elaludt az UTC a kezdésnél, ezt gyorsan kihasználta az Aramis. Hosszú lőtt kapura nyolc méterről, a Halász nem láthatott belőle semmit, a labda pedig a hálóba vágódott, 1-0.

1'

Elkezdődött a mérkőzés, az UTC kezdte a találkozót, amely tiszta feketében lép ma pályára, míg a hazaiak tiszta fehérben játszanak.

18:23

- Köszöntjük olvasóinkat, hamarosan kezdődik az Aramis és az UTC mérkőzése. A szegedieknél nem tudta vállalni a játékot Ondrejó, mellette Tóth és Polczer is sérülés miatt kell, hogy kihagyja a mérkőzést, így igen szűk kerettel utazott el Budaörsre az UTC.

A találkozó 18:30-tól kezdődik.

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.