Sport

Boksz: szegedi bokszsiker született Marokkóban

Boksz: szegedi bokszsiker született Marokkóban

2014. október 23., csütörtök
Boksz: szegedi bokszsiker született Marokkóban
kovacs_maria_marrakesh

Kovács Mária első helyen végzett a Marrákesben megrendezett, IV. Mohammed királyról elnevezett trófeáért folyó nemzetközi ökölvívó versenyen - adta hírül a Boxvilág Ökölvívóképző SE facebook oldalán.

A magyar csapat a Marokkói Királyi Ökölvívó Szövetség meghívására érkezett az ország legnagyobb nemzetközi ökölvívó tornájára, ahol 14 ország 112 versenyzője lépett a kötelek közé, férfiak és nők egyaránt. Az afrikai nemzetek mellett Európából, Ázsiából érkeztek főként csapatok, de az első számú kubai válogatott is teljes létszámmal képviseltette magát.

Kovács Mária

a +81 kg-os kategória döntőjében az olasz

Flavia Severint

verte nagy fölénnyel, akit az idei

Európa-bajnokság fináléjában

is sikeresen kényszerített maga mögé. A novemberi világbajnokság előtt ez volt az utolsó nemzetközi megmérettetése a szegedi PVSK versenyzőjének. A VB előtt még egy feladat vár rá, a jövő héten még kesztyűt kell húznia az országos bajnokságon, melynek idén Eger ad otthont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.