Sport

Labdarúgás: döntetlen a Makó és az FK derbijén + FOTÓK

Labdarúgás: döntetlen a Makó és az FK derbijén + FOTÓK

2014. szeptember 20., szombat
Labdarúgás: döntetlen a Makó és az FK derbijén + FOTÓK
DSCF9863

A hatodik fordulóban a Makó az FK Szegedet fogadta. Frank Csaba együttese jó szériában fogadta a szurkolók csapatát, amelynek végén egy-egy ponttal kellett megelégednie mindkét gárdának.

Az első félidőben gyengén futballozott a Makó, ezt pedig már a nyolcadik percben kihasználta az FK Szeged,

Makainak

köszönhetően megszerezték a vezetést a vendégek. Az FK dominanciája folytatódott a gólt követően is, több komoly lehetőség is adódott

Tóth János

csapata előtt, azonban ezeket nem tudta gólra váltani a vendéggárda. A 42. percben aztán szerencsés körülmények között egyenlíteni tudott a Makó: addig pattogott a labda az FK kapujának előterében, míg

Mátó

kiegyenlített, így még a félidő előtt egalizált a hazai csapat. A második félidőben szerkezetet váltott a hazai csapat, és ennek következtében fel is javult a játéka. Bár az FK labdabirtoklásban ellenfele fölé nőtt, azonban a fordulást követő 30 percben a Makó volt aktívabb a kapu előtt. Az utolsó negyed órára igazi ki-ki mérkőzés alakult ki, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek a győztes gól megszerzésére, azonban egyik csapat sem tudta megszerezni második találatát, így 1-1-s döntetlenre végződött összecsapásuk. A Makó ezzel már négy forduló óta veretlen, ez alatt a négy meccs alatt pedig harmadik döntetlenét játszotta. Az FK a harmadik 1-1-s döntetlenét játszotta ebben a szezonban, így továbbra is a tabella első felében áll. A következő fordulóban a Makó Mártélyra utazik, míg az FK Szeged pénteken este 19:00-tól fogadja majd az Algyőt.

A megyei I. osztály 6. fordulójában:

Makó FC - FK 1899 Szeged 1-1 (1-1)-

Makó, Vezette: Bán Imre (Boros Máté Dávid, Takács János)

Makó:

Czirbus - Kalász, Pataki, Varga, Czebe, Horváth, Kovács, Máté, Tóth T. (Béres, a szünetben), Bány, Tóth A (Bress, 56').

Vezetőedző:

Frank Csaba.

FK Szeged:

Vasas - Makai, Boldizsár, Barta, Varga, Molnár, Prontvai, Turján, Imre, Degovics (Füle, 68'), Mihalkó (Szőcs, 60').

Vezetőedző:

Tóth János.

Gól:

Mátó (42') ill. Makai (8')

Sárga lap:

Horváth (27'), Varga (76'), Kovács (80') ill. Degovics (30') Molnár (45'), Turján (49'), Prontvai (67')

Kiállítva:

Mátó (89') Frank Csaba:

"Magunkhoz képest elég gyengén játszottunk, ha a múlt heti teljesítményünk 50%-át hoztuk volna, akkor ezt a mérkőzést megnyerhettük volna. Ebben ma ennyi volt, gratulálok az ellenfélnek, jól játszottak."

Tóth János:

"Úgy gondolom, hogy ha a vezetésünket követően megszerezzük a második gólt, eldöntöttük volna a mérkőzést. A szerencsés makói egyenlítést követően is irányítottuk a játékot, pici hiányérzetünk van a döntetlen miatt, de ha kicsit jobban koncentrálunk, ma nyerhettünk volna."

A Makó TV felvétele a mérkőzésről:

http://www.youtube.com/watch?v=pd_IBmqK_xQ http://www.youtube.com/watch?v=TUmHw0AHsso

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.