Sport

Kézilabda: nem jött össze az SZKKSE-bravúr Békéscsabán

Kézilabda: nem jött össze az SZKKSE-bravúr Békéscsabán

2014. szeptember 28., vasárnap
Kézilabda: nem jött össze az SZKKSE-bravúr Békéscsabán
SZS20140801_szkkse_bekescsaba_010

Nem tudta megszorongatni a Békéscsabát a vendég SZKKSE, Marosán György tanítványai nyolcgólos vereséget szenvedtek a szomszéd megyei rivális otthonában.

A hazai együttes igen gyorsan elhúzott, öt perc után már 5-1-et mutatott az eredményjelző. A

sérült

Dajka Bettina

nélkül felálló szegediek a folytatásban sem tudtak érdemben felkapaszkodni ellenfelükre, a Csaba négy gólnál nem engedte őket közelebb, sőt, félidőben 19-11 volt az állás. Az 50. percben már tíz is volt közte, de Cubeláék nem estek szét a végére, tartották magukat a jó erőkből álló rivális ellen, így a különbség nyolc találatnál állt meg a játékidő leteltével.

Női kézilabda NB I, 5. forduló:

Eubility Group Békéscsabai Előre NKSE - Szeged KKSE 33-25 (19-11)

Békéscsaba, Városi Sportcsarnok. Vezette: Horváth Péter, Marton Balázs.

Békéscsaba:

Sipeki, Terenyi (kapusok), Gávai 2, Tóth, Borbély 1, Bottó, Nyikolajenko 9, Gidai, Diószegi 2, Szabó V. 4, Szögi 4, Török, Walfisch 6, Kovács, Glusica 4, Sári 1.

Vezetőedző:

Avar György.

SZKKSE:

Dobó, Futaki (kapusok), Hárs 2, Cubela 6, Aron 1, Barján 2, Albert, Karsai 2/1, Mistric, Zsilák 1, Gulyás 1, Selmeci 1, Dobó, Szabó E. 4, Lojpur 3.

Vezetőedző:

Marosán György.

Kiállítás:

6 perc, ill. 6 perc.

Hétméteres:

2/-, ill. 4/1. Marosán György:

"Nagyon hiányzott a mai napon a csapatból Dajka Bettina, nem volt meg a kellő dinamika a támadásainkban. A pótlása nem sikerült megfelelően, és elmaradtak a jó egyéni átlövő-teljesítmények is. Mindezeknek volt köszönhető a sok technikai hiba a játékunkban. Védekezésben részsikereink voltak. Összességében azt mondom, egy kiscsapat, mint mi, nem bírja el a legjobbja hiányát. Hozzá kell tenni, a Békéscsaba egy jó együttes, a négy naggyal szembeni meccseit leszámítva másfél éve veretlen hazai pályán. Persze, mi mindig mindenhol győzni szeretnénk, ehhez azonban szükséges, hogy teljes legyen a csapatunk. Erre viszont eddig csak az MTK ellen volt példa."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.