Sport

Futsal: az újonchoz látogat az UTC

Futsal: az újonchoz látogat az UTC

2014. szeptember 7., vasárnap
Futsal: az újonchoz látogat az UTC
utc_aramis30_gs

Békéscsabán folytatódik a szezon az UTC Futsal Team számára. Brinszky Adrián csapata az újonc Viharsarki Pioneers FC csapatánál vizitál hétfőn este, ahonnan pontokkal szeretne hazatérni.

A cikk megjelenését támogatta a GS-VILL 94 Kft.

Két erős ellenfél ellen kezdte az NB I-es futsal szezont az UTC, a Haladás és a Győr is komoly játékerőt képvisel ebben a ligában, utóbbi a bajnoki cím egyik várományosa is, és bár mindkét mérkőzésen meg tudta nehezíteni riválisa dolgát az UTC, a hibákat könyörtelenül kihasználták a Nyugat-magyarországi csapatok. Hétfőn az este az újonc békéscsabai Viharsarki Pionners FC vendége lesz a szegedi gárda, amely az előző szezonban a Debrecen elleni sikeres osztályozót követően vívta ki az élvonalbeli szereplés jogát. A csabaiak eddig egy mérkőzést játszottak a bajnokságban, a Veszprém ellen idegenben 5-1-s vereséget szenvedtek. Alapvetően az előző Békés megyei I. osztályban szereplő Méhkerék csapatára épült keretük a nyáron kiegészült több, Békésben nagy pályán futballozó játékossal. A hétfői mérkőzésen biztosan

Bajnók Imre

nélkül kell majd kiállniuk, hiszen őt a Veszprém elleni mérkőzésen kiállították. Ahogy

Brinszky Adrián

a Győr elleni mérkőzést követően elmondta, most öt olyan mérkőzés következik az UTC számára, amin szeretnének pontot, pontokat szerezni, ezen sorozat első állomása lesz majd a hétfő esti békéscsabai mérkőzés. Az UTC teljes kerettel utazhat el majd a békési megyeszékhelyre, és további játékosokkal egészül ki a játékosállománya. Csatlakozik a gárdához a

Polczer Norbert, Gonda Attila, Füle Mátyás

trió, az ő játékukra már hétfőtől számíthat Brinszky Adrián. Az eddigi két mérkőzésen voltak nagyon jó periódusai az UTC-nek, azonban ez kevésnek bizonyult a bravúrhoz. Hétfőn este is szükség lesz az eddig mutatott játékra, az pedig, hogy az egyre bővülő keret mire lesz majd elég Békéscsabán, kiderül hétfőn 20:00-tól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.