Sport

A bakui MMA Európa-bajnokságra már a magyar válogatott is utazhat + FOTÓK

A bakui MMA Európa-bajnokságra már a magyar válogatott is utazhat + FOTÓK

2014. szeptember 15., hétfő
A bakui MMA Európa-bajnokságra már a magyar válogatott is utazhat + FOTÓK
mmavb4

A ringben és azon kívül is jól sikerült a fehéroroszországi Minszkben rendezett vegyes harcművészeti világbajnokság. A magyar sportolók készülhetnek az október végi Európa-bajnokságra.

2014. szeptember 11-én és 12-én a fehéroroszországi Minszk adott otthont az MMA Világszövetség (WMMAA) által rendezett világbajnokságnak. Az eseményt megelőzően a

Fedor Emelianenko

és

Vadim Finkelchtein

fémjelezte grémium vezetése felkérte a Magyar Kempo Szövetséget, hogy magyarországi partnerként csatlakozzon a jelenleg több mint negyven országot tömörítő szervezethez. A nagyszerű sportdiplomáciai lehetőségnek eleget téve ezt elfogadta a honi szövetség,

Lacza Ádám Illés

elnök

Varga Péter

szakágvezetővel pedig elutazott a vb-re egyeztetni a részletekről. A helyszínen megerősítették a felkérést a magyar delegáció részére, és az október 31. és november 2. között rendezendő azerbajdzsáni Európa-bajnokságra már a magyar sportolókat is várják versenyezni. „Megtisztelő a feladat, amelyet kaptunk a WMMAA-tól. Igyekszünk tudásunk legjavát adni mind versenyzői, mind sportvezetési szinten. Fontosnak tartom kiemelni, hogy minden hazai sportszervezet és harcos előtt adott a lehetőség, hogy az általunk delegált magyar válogatott színeiben képviselje országunkat az MMA Világszövetség rangos nemzetközi tornáin.” - nyilatkozta Lacza Ádám Illés a hazaérkezést követően. „A minszki világbajnokság a ringen kívül és belül is sikeres volt. A résztvevő harcosok rendkívüli felkészültségről és tudásról tettek tanúbizonyságot. A szervezők is mindent megtettek a magas színvonal érdekében: modern sportcsarnok, korrekt bíráskodás, gálaszerű döntők és élő televíziós közvetítés jelezte, igen komolyan veszik a világversenyt.” - tette hozzá a Magyar Kempo Szövetség elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.