Sport

Labdarúgás: peches vereséget szenvedett a SZEOL Szentlőrincen

Labdarúgás: peches vereséget szenvedett a SZEOL Szentlőrincen

2014. augusztus 31., vasárnap
Labdarúgás: peches vereséget szenvedett a SZEOL Szentlőrincen
volan_algyo_mj21

Hiába támadta végig a mérkőzést a SZEOL, a hazai Szentlőrinc két helyzetéből két gólt elérve otthon tartotta a három pontot az NB III Közép csoport 3. fordulójában.

Harcosan kezdtek a hazaiak,

Nagy Tamás

együttese az első pár percben lerohanta ellenfelét, aminek meg is lett igen hamar az eredménye. A 10. minutumban

Forró Attila

adott el könnyelműen egy labdát saját térfelén, amire

Vadas Zalán

lecsapott, majd mintaszerűen emelte át 16 méterről a kissé kint álló

Leindler Domonkost

. (1-0) Ezt követően megfordult a játék képe, gyakorlatilag felborult a pálya, de a SZEOL támadásaiban nem volt meg a kellő átütőerő. Amikor mégis eljutottak Beretkáék a kapuig,

Németh Martin

védett hol bravúrral, hol könnyebb feladatokat megoldva, egy alkalommal pedig a játékvezető vett el érvényesnek tűnő gólt

Bojan Bjedovtól

. A lőrinci védelem így egészen a mérkőzés végéig kitartott, ráadásul

Lóth József

nem sokkal a lefújás előtt betekert a felső sarokba egy 23 méteres szabadrúgást, amivel el is dőlt a három pont sorsa. (2-0) Mindez azt jelenti, a szegediek vesszőfuttása immáron egy három mérkőzéses vereségsorozattá nőtt, javítani egy hét múlva hazai pályán a Kozármisleny ellen lesz lehetősége

Tóth Ákos

tanítványainak.

Szentlőrinc, 100 néző
2014. augusztus 31., 17.00
Szentlőrinc SE
SZEOL SC
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Molnár Attila • asszisztens: Kepe Arnold, Rózsás Rita
2
-
0

NB III Közép csoport, 3. forduló:

Szentlőrinc SE - SZEOL SC 2-0 (1-0)

Szentlőrinc, 100 néző. Vezette: Molnár Attila (Kepe Arnold, Rózsás Rita).

Szentlőrinc:

Németh - Leipold (Tóth Á. - a szünetben), Hajnal, Turi (Benke 76'), Lóth, Berdó, Tóth M., Zámbó, Kalmár, Bartal, Vadas.

Vezetőedző:

Nagy Tamás.

SZEOL:

Leindler - Buzási (Kormányos 64'), Dlusztus, Bjedov, Grünvald, Forró (Bata 55'), Puskás, Ngalle (Mucsi 64'), Ondrejó, Beretka, Faragó.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Vadas (10'), Lóth (87').

Sárga lap:

Puskás (47'), Bjedov (58'), Buzási (63'), Grünvald (67'). Tóth Ákos:

"Nagyon rosszul indult ez a mérkőzés számunkra, kezdve azzal, hogy az odafelé vezető úton lerobbant a buszunk, így éppen a kezdő tizenegyet, hogy el tudtuk juttatni a helyszínre még időben. Dekoncentráltan kezdtük a találkozót, majd egy védelmi hibából rögtön megbüntetett minket a Szentlőrinc. Később egy szabályos gólunkat nem adták meg, kapufát is rúgtunk, nagy helyzeteket hagytunk ki. Összességében semmi sem jött be nekünk a mai napon. Ettől függetlenül továbbra sincs más hátra, mint folytatni a munkát, és mindent megtenni azért, hogy legközelebb már jobban sikerüljenek a dolgok."

Online közvetítésünk:

VÉGE

90+2'
Itt a vége, nincs tovább, Molnár Attila hármat sípolt. Teljesítménye alapján többet érdemelt volna Tóth Ákos legénysége, de a helyzetivel tulajdonképpen tökéletesen sáfárkodó Szentlőrinc otthon tartotta a három pontot.
90+2'
Beretka dobja ki a labdát oldalra a felhúzódó Grünvald elé, a balbekk életerős lökete 16 méterről pedig a kapufa belső részéről vágódik a mezőnybe. Szerencséje sincs ma a SZEOL-nak.
90'
Faragó Bence törne ki erőszakosan, testtel lökte védőjét, aki azonban elesett, a játékvezető pedig kifelé jelez szabadot.
89'
Mindent megtesz a szépítésért legalább a Szeged, Grünvald lekészítése után Faragó 17-ről repesztett meg egy rakétát, de egy védő belevetette magát a kísérletbe.
87'
Gól... Örök igazság, hogy a focit gólra játsszák. A Szentlőrinc tulajdonképpen második helyzetéből a második találatát érte el. Lóth József tekert a bal felsőbe tanítanivalóan egy szabadrúgást 23 méterről, Leindlernek esélye sem volt hárítani. 2-0.
81'
"Könyörgöm, csak egyszer fújj már nekünk be egy ilyen helyzetet!" - adott hangot elégedetlenségének Tóth Ákos edző a bíró felé. Faragó elől tisztázott egy védő, azonban a teljesen egyértelmű szöglet helyett kirúgással folytatódik a találkozó.
80'
Sokadik szabadrúgását rúghatja a SZEOL, érdekes módon a hazaiak közül még senki sem kapott lapot. A hosszúra átszálló beadást egyébként Németh még éppen leszedte Bjedov homlokáról.
78'
Kormányos nyert meg egy párharcot fejjel, Batát ugratta ki a bólintással, aki 14 méterről senkitől sem zavartatva vágta kapu fölé a passzt. Nagy helyzet volt, luxus az ilyet kihagyni.
77'
Még a csere előtt történt szabálytalanság okán 34 méterről járt egy szegedi szabadrúgás. Beretka és Puskás is odaállt a labda mögé, de a lövést Ondrejó vállalta el - fél méterrel tévesztette el a jobb felsőt.
76'
Turit Benke váltotta a hazai oldalon a hajrára.
73'
Meddő mezőnyfölényben játszik a SZEOL, hiába a hatalmas különbség a labdabirtoklásban, a lőrinci védelem hibátlanul állja a rohamokat.
69'
Ígéretes kiugratást kapott Beretka, majd a rosszul sikerült átvétel után egy hazai védő is beleért, mielőtt a kapus felvette volna a labdát. Hazaadás gyanús volt a helyzet, de a bíró más véleményt képvisel.
67'
Beindult a kártyaparti, Grünvaldnak is lapot osztanak egy ártatlannak tűnő szituáció végén.
64'
Kettős cserével igyekszik felrázni övéit a vendégek mestere, Tóth Ákos, Buzásit és Ngallét hívta le, Kormányos és Mucsi kapott lehetőséget a folytatásra.
63'
Buzási is még az ellenfél térfelén megállított szabálytalanul egy induló kontrát, ezért is felmutatta a sárgát Molnár Attila.
62'
Első támadását vezette a Szentlőrinc a félidőben, végül a csereként beállt Tóth Ákos vállalkozott lövésre 18-ról, de 1-2 méterrel eltévesztette a jobb alsót.
61'
Bata szépen mutatkozna be, de belebonyolódott a cseleibe a tizenhatos előterében, a védők pedig még lövés előtt felszabadítottak előle.
58'
Bjedov kapott sárga kártyát, miután taktikai jelleggel megakasztott egy hazai ellentámadást.
55'
Tóth Ákos is frissíti csapatát, Forró helyét a támadóbb szellemű Bata Csongor vette át.
54'
Beretka remek cselekkel tört be a tizenhatoson belülre, már lövésre lendült a lába, de a bombát egy becsúszó védő blokkolva hatástalanította.
52'
Faragó lőtt 18-ről félfordulatból, a mozdulat parádés volt, ahogyan a védés is Némethtől.
51'
A játék képe a fordulással sem változott, támad a Szeged, állja a sarat a Szentlőrinc.
47'
Egymás után két vitatható ítélete miatt Puskás reklamál Molnár játékvezetőnél, aki egy sárga lappal zárja le a vitát.
46'
Leipold helyett Tóth Ákos a pályán a folytatásra.
46'
Folytatódik a mérkőzés, a hazaiak mestere szánta el magát cserére a szünetben.

SZÜNET

45'
Szegedi szöglet zárja a félidőt, helyzet nélkül. Szünetben vezetnek a hazaiak, de a játék képe alapján nem vár rájuk könnyű második felvonás.
43'
Ngalle lőtt be üres területre egy 40 méteres indítással, Grünvald befutotta még az alapvonal előtt, majd a középre adása Faragóhoz jutott el a hosszú oldalon, de a pengés támadó lövése egy visszafutó védő lábában elakadt.
39'
Ügyesen haladt előre a vendégek akciója, Puskás játszotta tisztra magát egy csellel, Ngalléhoz továbbított, aki a lendületből érező Grünvaldot ugratta volna ki egy ütempasszal, de Kepe Arnold ismét emelte zászlaját. Talán kicsit túl szigorú volt ezúttal az asszisztens, nagy helyzettől fosztotta meg a szegedieket.
34'
Bő 30 méterről nézte meg magának a ketrecet Ngalle, a kameruni légiós szabadrúgása azonban erőtlenre sikerült, így az egyébként igen magabiztosan védő Németh Martin könnyedén fogta a lövést.
33'
Beretka már szélvészként robogott volna a kapura, de a partjelző megállította lesen a szélsőt. Erősen határeset, mondhatni, nagy szerencséje volt ezúttal a hazai védőknek.
28'
Szép támadás után szép védés: Ngalle ugratta ki a balösszekötő helyén meginduló Beretkát, a csatár végül egy visszacselt követően élesen a rövid alsót vette célba, de Németh óriási bravúrt bemutatva ki tolta a labdát a jobb alsó elől.
26'
Sokadik szögletét végezhette el rövid időn belül a kék-fekete mezes alakulat, legutóbb Grünvald beívelése találta meg a hosszú oldalon Dlusztust, aki visszafejelte a labdát középre. Bjedov 5 méterről berobbanva stukkolt, nagyjából 30 centivel a keresztléc fölé.
25'
Továbbra is nyomasztó mezőnyfölényben a SZEOL, Tóth Ákos tanítványai gőzerővel rohamoznak az egyenlítés érdekében.
23'
Egy Faragó elleni fault után Ngalle végezhetett el szabadrúgást oldalról, beadását Németh csak megpaskolni tudta középen, a labda azonban Dlusztus válláról pattant az alapvonalon kívülre, így nincs szöglet.
20'
GÓÓ... Illetve rúgás kifelé? Dlusztus ment el a balon, beadása szögletre vágódott. A sarokrúgást Beretka végezte el, a hosszún érkező Bjedov pedig a rövid felsőbe bólintott, ugyanakkor a Zala megyei játékvezető érvénytelenítette a találatot. Nehéz lenne megmondani, mit látott szabálytalannak.
16'
A bekapott gól után igyekszik felállni a padlóról a szegedi együttes, Puskásék kezdik átvenni a kezdeményezést ellenfelüktől, habár sok pontatlanság jellemzi a játékukat, így helyzetekig nem jutnak el.
10'
Gól... Nagyon komoly védelmi hiba után vezetnek a fehér mezesek: sok passzos labdakihozatallal igyekezett indítani támadását a SZEOL, de Forró flegma átadását lefülelte Vadas, majd a csatár kiváló technikai megoldással átemelte 16 méterről Leindlert. 1-0.
7'
Nem esnek egymás torkának azonnal a csapatok, a Szentlőrinc játszik enyhe mezőnyfölényben, de gyakorlati haszna ennek még nem sok volt egyelőre. Két hazai szögletet láthatott eddig a közönség, különösebb veszély nélkül.
1'
A vendégek indíthatták útjára a labdát, elkezdődött a mérkőzés.

16.59:

Zámbó Józsefet köszönti a hangosbemondó, a helyiek játékosa 350. alkalommal fut ki a pályára a lőrinciek színeiben. E színek ezúttal tiszta fehéret jelentenek, míg a SZEOL szokásos felszerelésében, kék-fekete csíkos felsőben és fekete rövidnadrágban szerepel.

16.55:

Tóth Ákos csapatában a mai mérkőzésen debütál a nyáron nevelőegyesületéhez visszatért Dlusztus András, akire Dargó, Vida és Hacker hiányában nagy szüksége is van a csapatnak. Mindez azt is jelenti, hogy Forró Attila ezúttal a középpályán kap szerepet, míg Faragót a Beretka, Puskás, Ngalle, Ondrejó sor támogatja. Szentlőrincen egyébként igen nyárias az idő, sőt, kifejezetten fülledt. A pálya szép, takaros, csak a területi kiterjedését tekintve szerényebb.

16.45:

Üdvözöljük olvasóinkat, hamarosan kezdődik a SZEOL mérkőzése a Szentlőrinc ellen a labdarúgó NB III Közép csoport 3. fordulójában. Igen viszontagságosra sikerült a szegediek utazása, hiszen a Baranya megyei településre vezető utakon felmondta a szolgálatot a csapatot szállító busz, így személyautókkal, az eredeti tervekhez képest késve tudtak csak eljutni a helyszínre Faragóék.

A mérkőzés Molnár Attila sípjelére 17 órakor kezdődik!

A találkozó elé:

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.