Sport

Labdarúgás: ez már tétre megy a Szeged-Grosicsnak

Labdarúgás: ez már tétre megy a Szeged-Grosicsnak

2014. augusztus 8., péntek
Labdarúgás: ez már tétre megy a Szeged-Grosicsnak
szeged2011_szekszard02_gs

A felkészülési meccseket követően már nagyobb téttel bíró mérkőzésen lép pályára a Szeged 2011-Grosics Akadémia szombaton Tatabányán, ahol a magyar kupa küzdelmeivel kezdődik meg a szezon a szegediek számára.

Bár a tervek szerint szerdán még tartott volna egy főpróbát a Szeged 2011 a kupameccs előtt a Gyulai Termál FC ellen, azonban mivel mindkét fél érdekelt hétvégén a kupaküzdelmekben, végül a további sérülések elkerülése érdekében nem tartották meg ezt a találkozót. Mint azt

Nyilas Elek

portálunknak elmondta, bár nem feltétlenül optimálisan alakult a felkészülésük, azonban apróbb módosításokkal tudták ezt korrigálni. „ A felkészülés elején általunk kitűzött munkát nem tudtuk maradéktalanul elvégezni különböző okok miatt, azonban egy kis stratégia váltással igyekeztünk arra törekedni, hogy minden helyzetre legyen válaszunk” - mondta Nyilas Elek.

Online

Szombaton 17 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tatabánya FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia kupameccsről. Szurkoljon velünk!

A Tatabánya elleni kupameccsel kapcsolatban úgy nyilatkozott a Szeged 2011 mestere, hogy elsősorban a mutatott játékon, és annak elemein lesz a hangsúly, mindemellett természetesen továbbjutási vágyakkal várják a hétvégi találkozót. „A bajnokság előtti utolsó meccsre kerül sor szombaton, remélem, egy olyan meccset fogunk játszani, ahol minél több futballra emlékeztető elemet láthatunk majd a csapattól, valamint azok az mozgások, elemek is megjelennek, amelyeket edzésen gyakorlunk. Szeretnénk továbbjutni a kupában, hiszen minden meccsen az a célunk, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet, ugyanilyen mentalitással készülünk az edzéseken is, ahol igazi presztízscsaták folynak, ezekből pedig ki lehet alakítani az általunk preferált játékfelfogást” - nyilatkozta a mester. A tervezett kezdőcsapattal kapcsolatban Nyilas Elek elmondta, valószínűleg a legutóbbi, Békéscsaba elleni felkészülési meccsen kezdőként szerephez jutó játékosok alkotják most is a Szeged 2011 csapatát a kezdő sípszó pillanatában, de a sérülések még megkavarhatják a lapokat. Így várhatóan a

Belacan – Kéri, Szabó Cs., Mészáros, Zabari, Máté, Oláh G., Szabó P., Oláh L., Fitos, Manga

összetételű gárda fut ki a Tatabánya ellen. A Szeged 2011 szombaton, 17 órától játszik a bányászvárosban, ahol a tét a magyar kupa második fordulójába, a legjobb 64 közé jutás. A Tatabánya FC egyébként az előző szezonban az NB II-es pontvadászat utolsó helyén végzett, így kiesett az NB III-ba, jelenleg tehát a mieink szerepelnek magasabb osztályban a két együttes közül. A Tatabánya keretében a kiesést követően jelentős változások mentek végbe, az előző szezon csapatából mindössze négy játékos maradt, azonban a tíz érkező közül csak hárman tekinthetőek abszolút újoncnak, a többiek mind megfordultak már a Bányász öltözőjében, köztük például a legutóbb a Soroksárban futballozó, korábbi NBII-es gólkirály Márkus Tibor is újra a Tatabányát erősíti, de új vezetőedzővel, a korábban Dorogon sikereket elérő Miskei Attila vezetésével várja az új idényt a Szeged 2011 kupaellenfele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.