Sport

Férfi vízilabda vk - Döntőben a magyar válogatott

Férfi vízilabda vk - Döntőben a magyar válogatott

2014. augusztus 23., szombat
Férfi vízilabda vk - Döntőben a magyar válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a fináléba az Almatiban zajló világkupán, mivel a szombati elődöntőjében 7-5-re legyőzte az amerikai csapatot - írj az MTI.

A találkozó amerikai góllal indult, de a rivális ekkor vezetett utoljára a meccsen, már az első szünetben 3-1 volt az eredményjelzőn Benedek Tibor világbajnoki címvédő csapata javára. A folytatásban biztosan őrizték előnyüket a magyarok, így az utolsó játékrész 7-4-es magyar vezetésről kezdődött, s bár ekkor magyar gól nem született, az amerikaiak nem tudták ledolgozni hátrányukat. A döntőt, melyben a horvátokat 7-4-re legyőző Szerbia lesz az ellenfél, vasárnap 11.10-től rendezik közép-európai idő szerint. A két csapat nyáron a budapesti Európa-bajnokságon kétszer is találkozott egymással: a csoportkörben Magyarország, a fináléban Szerbia nyert simán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.