Sport

Sűríti egyes járatait a BKK a vízilabda Eb idején, a MÁV kedvezményt ad

Sűríti egyes járatait a BKK a vízilabda Eb idején, a MÁV kedvezményt ad

2014. július 13., vasárnap
Sűríti egyes járatait a BKK a vízilabda Eb idején, a MÁV kedvezményt ad

Sűríti egyes járatait a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a vízilabda Európa-bajnokság idején, a MÁV-Start pedig 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a sportrendezvényre látogatóknak.

A BKK tájékoztatása szerint a mérkőzések előtt és után a 26-os busz munkanapokon 10-12 perc helyett 7-8, hétvégén 7-8 helyett 6 percenként közlekedik, és hét közben nem szóló, hanem alacsonypadlós csuklós buszok járnak a vonalon. A hét közben közlekedő D12-es hajó a Margitszigetnél is megáll, a 26-os és 226-os busz megállóját pedig a Nyugati pályaudvarnál összevonják. A MÁV-Start a rendezvényre látogatóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad bármely belföldi állomásról a Keleti, a Nyugati, a Déli és a kelenföldi pályaudvarra. A kedvezmény visszautazáshoz csak akkor vehető igénybe, ha az utas felmutatja a belépőjegyét a jegyvizsgáló kérésére. A vízilabda Európa-bajnokságot június 14. és 27. között rendezik a Margitszigeten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.