Sport

Labdarúgás: győzelemmel nyitott a Szeged-Grosics + FOTÓK

Labdarúgás: győzelemmel nyitott a Szeged-Grosics + FOTÓK

2014. július 16., szerda
Labdarúgás: győzelemmel nyitott a Szeged-Grosics + FOTÓK
szeghalom_szeged2011017

Első felkészülési mérkőzésén magabiztos, 3-0-s sikert aratott a Szeged 2011-Grosics Akadémia együttese a Szeghalom otthonában.

Nyilas Elek

tanítványai februárban egyszer már elpáholták Békés megyei ellenfelüket, akkor Gyulán 8-0-ra nyertek Germánék, szintén edzőmeccs keretein belül. A visszavágó újabb szegedi sikert hozott, a diadalból a próbajátékon lévő

Mihálffy Zsolt

is góllal vette ki részét.

Felkészülési mérkőzésen:

Szeghalmi FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-3

Szeged, I. félidő:

Tóth Cs. - Kéri, Markovic, Farkas M., Mészáros, Máté, Zelenyánszki, Fitos, Pászka, Bogáti, Germán.

II. félidő:

Rozs - Szabó P., Hegedűs E., Szabó Cs., Zabari, Pozsár, Kovács B., Manga, Hegedűs M., Fodor, Mihálffy.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Szegedi gól:

Szabó P., Szabó Cs., Mihálffy Zs. Nyilas Elek:

"Az edző edzőmérkőzésen az történt, ami a felkészülési időszak kezdetén megszokott: egy kissé még fáradtan mozgó csapatot láthattunk a pályán. Mindkét félidőben teljesen másik összeállításban játszottunk. Mondhatjuk, az első félidőben a kezdő tizenegyhez közelebb állók kaptak szerepet, akik egyértelműen mezőfölényben futballoztak, helyzetek sokaságát dolgozták és hagyták ki, de azt is meg kell említeni, hogy van némi hiányérzetünk a látottak alapján. A második játékrészben egy teljesen más együttes ment vissza a pályára, de a cseréink bizonyították, hogy bátran nyúlhatunk a fiatalokhoz, hiszen szép gólokat és szép akciókat produkáltak. Persze, egyelőre sok hibával, mindemellett stabilabban és kreatívabban játszottak. Összességében elérte a célját az első edzőmeccs, de van pár dolog, amin a jövőbeli eredményesebb játék érdekében rögtön túl kell lépni."

A Szeged 2011-Grosics Akadémia további felkészülési mérkőzései:

Július 19., 10.00, DVSC II. - Szeged 2011-Grosics Akadémia Július 23., 17.00, Orosháza FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia Július 26., Szolnoki MÁV FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia Július 30., Restart-Ceglédi VSE - Szeged 2011-Grosics Akadémia Augusztus 2., 17.00, Békéscsabai Előre FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia Augusztus 6., 17.00, Várfürdő-Gyulai Termál FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.