Sport

Futsal: Hegyesi és Dürgő a négyszeres bajnoknál folytatja

Futsal: Hegyesi és Dürgő a négyszeres bajnoknál folytatja

2014. július 9., szerda
Futsal: Hegyesi és Dürgő a négyszeres bajnoknál folytatja
utc_szombathely33_gs

Komoly távozók az UTC Futsal Team keretében: a következő szezonban már a legutóbbi ezüstérmes Rába ETO FC színeiben lép parkettre az újszegedi együttest elhagyó Dürgő Péter és Hegyesi Zsolt.

„Mostantól kezdve főleg rajtam múlik, milyen irányba indul el a pályafutásom. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni a csapatba, szerencsére a leendő csapattársaim javával már ismerjük egymást a válogatottból, és jóban is vagyunk. Igyekszem majd a leggyorsabban felvenni azt a ritmust, amit az ETO játszik” – árulta el portálunknak Hegyesi Zsolt. A korábbi válogatott futsalos hozzátette, nem lesz könnyű a váltás, de úgy érzi, eljött az ideje. „Kaptam egy lehetőséget a Győrtől. Óriási előrelépés lesz ez abban, hogy rengeteg tudok majd itt edzeni, illetve nem kell mással foglalkoznom, csak a játékkal, ami a fejlődésemet is nagyban elősegíti. Az sem mellékes, hogy megfelelő teljesítmény esetén talán a válogatottba is visszakerülhetek majd idővel” – fogalmazott Hegyesi.

utc_aramis30_gs

„Ez egy óriási lehetőség az életemben. Mondhatom, hogy tulajdonképpen egy álmom teljesült azzal, hogy profi futsalos lehetek. Úgy gondolom, innentől csak rajtam múlik, milyen irányt vesz a dolog” – mondta Dürgő Péter. Az UTC U19-es csapata trénereként bajnoki címet szerzett futsalos kitért rá, nehezen távozik eddigi otthonától. „Kicsit több mint öt éve játszom Szegeden, de így is ezer szállal kötődök ide, a csapattársakhoz, barátokhoz. Nehéz elhagyni ezt a várost, viszont egy kihagyhatatlan lehetőség kaptam, úgyhogy mennem kell.” A két játékossal profi szerződést kötött a négyszeres magyar bajnok győri alakulat, akik így a jövőben szüneteltetik a nagypályás játékot. A Rába ETO a Magyar Kupa címvédőjeként, illetve az NB I bajnokaspiránsaként indul neki a 2014/2015-ös idénynek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.