Sport

Éjszakai sportolást szerveznek Bordányban

Éjszakai sportolást szerveznek Bordányban

2014. július 10., csütörtök
Éjszakai sportolást szerveznek Bordányban
sportletesitmenyek_ejszakaja_bordany

Bordány is csatlakozik a Magyarországon először kiírt, Sportlétesítmények Éjszakája elnevezést viselő rendezvényhez. Az erről szóló közlemény alább olvasható.

A Bordány Sportkör elnöksége ismét egy országos, hagyományteremtő program szervezésébe kezdett. Egy hónap múlva, augusztus 8-án, pénteken este rendezik meg Magyarországon először a Sportlétesítmények Éjszakája elnevezésű rendezvényt melynek elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres sportolásra, az egészséges életmód fontosságára és ez mellett a szervezők reményei szerint egy remek nyár esti, közösségi programmá is válik az esemény. A civil kezdeményezéssel meghirdetett programra az ország bármely pontjáról várják a jelentkezéseket, hiszen a cél az, hogy ezen az estén Magyarország legtöbb pontján sportoljanak, mozogjanak a fiatalok és idősebbek egyaránt. Várják a kistelepülések és nagyvárosok sportlétesítményeinek jelentkezését, legyen szó egy focipályáról, ahol éjszakára kispályás labdarúgó kupát szerveznek, egy sportcsarnokról, ahol egész este kosárlabdáznak, tollaslabdáznak, vagy egy uszodáról, ahol éjszakai úszásra várják a sportolni vágyókat. A program hivatalos

facebook oldala

már elindult, itt elérhetőek a programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos legfontosabb információk, de az üzenetben eljuttatott kérdésekre vagy javaslatokra is szívesen válaszolnak az esemény szervezői. Természetesen, aki támogatni vagy népszerűsíteni szeretné a programot, akkor ezt is megteheti szintén a közösségi oldalon keresztül! Augusztus 8-án tehát Sportlétesítmények Éjszakája! Sport, mindig!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.