Sport

Tékvandó: Csongrád megyei ezüstérem az olaszországi Eb-n

Tékvandó: Csongrád megyei ezüstérem az olaszországi Eb-n

2014. május 3., szombat
Tékvandó: Csongrád megyei ezüstérem az olaszországi Eb-n

A döntőig jutott Zsarkó Dániel Péter az olaszországi Riccioneban április 24. és 27. között rendezett Európa-bajnokságon.

A Hódmezővásárhelyi TKD Klub és Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztály versenyzője négy győzelem után

Ivan Gryshchukkal

találkozott a fináléban, ott azonban vereséget szenvedett az ukrán ellenféltől. "Egy agresszívabb stílus jellemző rám, igyekszem mindig nyomás alatt tartani az ellenfeleimet. Az ukrán ezzel szemben egy beugrálós, semi-contactra épülő, kivárós taktikát képviselt. Elmondható, leginkább azt tartotta szem előtt, hogy minél több pontot gyűjtsön, és ez – mint utóbb kiderült – be is vált neki" – fogalmazott az összecsapásról portálunknak

Zsarkó Dániel Péter

. Hozzátette, nem ez volt az első meccse Gryshchuk ellen, két éve egy budapesti nemzetközi tornán sikerült megvernie. "Örülök az ezüstéremnek, mert egy borzasztóan sűrű mezőnyben sikerült ezt elérnem. Harmincnál is több induló volt, ami nagyon soknak számít, összességében nekem is öt meccset kellet megvívnom. Persze, kicsit keserű az ember szájíze, ha pont a döntőben kap ki, de be kell vallanom, hogy ezúttal egy picivel jobbnak bizonyult nálam az ukrán ellenfelem. Ettől függetlenül nem szomorkodom, boldog vagyok a második hellyel" – árulta el a földeáki tékvandós, akire legközelebb május 15. és 18. között vár újabb megmérettetés. Akkor a szegedi Tigers Kick- Box és Szabadidő SE által szervezett XX. Kick-box Világkupán lép majd a küzdőtérre az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.