Sport

Megye I-es tippbajnok: Bíró Mihály 16 pontos

Megye I-es tippbajnok: Bíró Mihály 16 pontos

2014. május 15., csütörtök
Megye I-es tippbajnok: Bíró Mihály 16 pontos
szvse-csongrad_mj-023

Tippbajnok játékunkban az Csongrád TSE kapusa, Bíró Mihály tippelt a 26. fordulóra, és eredményével mindjárt a 2. helyre ugrott.

A csongrádi kapuvédő nagyszerűen érzett rá a Szentes – FK Szeged 1-1-es döntetlenjére, így egy telitalálatot is elért, a Tippbajnokban egy ikszes tippel először. Az UTC, a SZVSE, az Algyő és a Tisza Volán sikereire is 3 pontos jóslatokat adott, a Makó győzelme Csanádpalotán egy kockázatos tipp volt, nem is jött be, ahogy a Vásárhely – Sándorfalva ikszét sem érezte meg, és természetesen nem számított arra sem, hogy csapatával beleszaladnak egy nagyobb zakóba a Mórahalmon. A Tippbajnok versenyt továbbra is a mórahalmi Czirják Tamás vezeti 20 ponttal, Biró Mihály a 16 pontos eredményével már az ezüstös székben csücsül. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Bíró Mihály tippjei a 26. fordulóra – és az eredmények:

Csanádpalota FC – Makói FC

1-2

- végeredmény: 1-1; - kapott pont: 0 Ujszegedi TC – Tápé ESK

2-0

- végeredmény: 3-0; - kapott pont: 3 Szentesi Kinizsi TE – FK 1899 Szeged

1-1

- végeredmény: 1-1; - kapott pont: 4 Szegedi VSE – Ásotthalom TE

1-3

- végeredmény: 1-2; - kapott pont: 3 Mórahalom VSE – Csongrád TSE

2-2

- végeredmény: 5-0; - kapott pont: 0 Nagymágocs SE – Algyő SK

0-2

- végeredmény: 0-4; - kapott pont: 3 Kisteleki TE – Tisza Volán SC Szeged

0-4

- végeredmény: 0-12; - kapott pont: 3 Hódmezővásárhely FC – Sándorfalva SK

2-0

- végeredmény: 2-2; - kapott pont: 0

A Tippbajnok jelenlegi állása:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont 2. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont 3. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont 4. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont 5. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont 5. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont 7. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont 8. Vasas Gábor (HFC) 8 pont 8. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont 8. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont 11. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.