Sport

Kézilabda: távozik Mezei Richárd, a Pick vezérigazgatója

Kézilabda: távozik Mezei Richárd, a Pick vezérigazgatója

2014. május 25., vasárnap
Kézilabda: távozik Mezei Richárd, a Pick vezérigazgatója
mezei_ricsi01_gs

Születendő gyermeke és egy hozzátartozójának súlyos betegsége miatt Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója úgy döntött: távozik a klub vezetésének éléről.

Mezei Richárd

, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója az alábbi nyílt levelet tette közzé a Pick honlapján vasárnap délután: "Kedves Pick-család! 2007-ben, amikor a megnyert bajnoki döntő után a fejem fölé emeltem a trófeát, az euforikus pillanatban fogalmazódott meg bennem a döntés: pályafutásomat a csúcson kell abbahagyni. A klubtól a következő években sem szakadtam el és 2011-ben azt a megtisztelő felkérést kaptam, hogy vezérigazgatóként teljes jogkörrel és szakmai szabadsággal irányíthatom a Pick Kézilabda Zrt-t. Büszke vagyok arra, hogy három év alatt a sokak által lesajnált, megtépázott állapotban lévő klubot sikerült kemény és szisztematikus munkával Európa elitjébe vezetni. Aki ismer, tudja, játékosként és vezetőként is mindig a maximumra törekedtem, sokszor a családomat, a magánéletemet is a sport alá rendeltem. Az élet most választás elé állított. Születendő gyermekem és egy közeli hozzátartozóm súlyos betegsége miatt arra az elhatározásra jutottam, hogy távozom a vezérigazgatói pozícióból. Kereshettem volna köztes megoldásokat, de számomra ez a klub ennél sokat többet jelent. Ez a feladat teljes embert kíván. A Pick Szeged iránt érzett szerelem természetesen soha nem múlik el, lehetőségeimhez mérten a jövőben is a csapat mellett állok. Köszönöm szponzoraink támogatását, szurkolóink kitartását és szemtől szemben megfogalmazott, építő jellegű észrevételeit. Különköszönetemet fejezem ki a klub tulajdonosának, és igazgatósági tagjainak, akik végig hittek bennem, támogattak elképzeléseimben. Örömmel mondhatom, profizmusukból nagyon sokat tanultam. Hajrá Pick Szeged! Csak előre!" - írta nyílt levelében Mezei Richárd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.