Sport

Tavaszi trappolás a Topolyán - tesis buli az egyetemen + FOTÓK

Tavaszi trappolás a Topolyán - tesis buli az egyetemen + FOTÓK

2014. április 25., péntek
Tavaszi trappolás a Topolyán - tesis buli az egyetemen + FOTÓK
trapp_nap06_gs

A testnevelő-edzők és a tanítók holtversenyben nyerték meg a CLH Trapp-Nap vetélkedőjét, a vidám tesis rendezvényen Kónya Zsófia olimpikon volt a sztárvendég.

A Trapp Nap már évtizedek óta az egyik legvidámabb rendezvénye az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézetének, illetve elődszervezeteinek életében. Minden tavasszal hagyományosan egy játékos napot szerveznek a hallgatók, melynek gerincét egy egész napos vetélkedő adja, ahol az intézet különböző szakjai mérik össze tudásukat. Közben érdekes bemutatók színesítik a napot: idén cheerleaderek, tornászok látogattak el a Topolya sori csarnokba, volt break- és parkour-produkció is. Idén a nap sztárvendége

Kónya Zsófia

volt, a szegedi nevelésű gyorskorcsolyázó, aki Szocsiban többek között az ugyancsak szegedi

Lajtos Szandrával

együtt 6. lett a magyar váltóval. Természetesen nem maradhatott el a népszerű tanárparódia és a tanár-diák összecsapás sem, idén korfballban mérték össze tudásukat mesterek és tanítványok. A vetélkedőt végül a testnevelő-edző és a tanító szakosok nyerték holtversenyben. És ahogy történt ez 2014 előtt 2004-ben, 1994-ben és még korábbi években is, este egy tesis bulin kezdődött el a harmadik félidő. Ezúttal a Tiszán, a Tisza River úszóházon szólt a zene hajnalig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.