Sport

Labdarúgás: két kiállítás, két gól, csongrádi öröm

Labdarúgás: két kiállítás, két gól, csongrádi öröm

2014. április 20., vasárnap
Labdarúgás: két kiállítás, két gól, csongrádi öröm

A vasutasok egy félidőt fociztak emberhátrányban, az utolsó percben kapták meg a második gólt, a Csongrád többet támadott, megdolgozott a sikerért.

A mérkőzés nagyobb részében a hazaiak játéka dominált, de a SZVSE több rohamot is indított, ám ezt sikerült a hazaiaknak blokkolniuk, akik jelentősen több veszélyes helyzetet dolgoztak ki, mint ellenfelük. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a SZVSE nem volt könnyű helyzetben, hiszen már a 42. percben egy emberrel kevesebben küzdöttek, második sárgával kiállították a vasutasoktól Báló Martint. Mindezt egybevetve a SZVSE jól tartotta magát, egy kis szerencsével akár egyenlíthettek is volna, de a labdát végig többet birtokló, sokat akciózó Csongrád nyert végül. Az első gól egy kezezés után megítélt büntetőből született a 21. percben, Lévai értékesítette a tizenegyest (1-0). A második találatnál pedig egy gyors kontratámadás után futott el Keller az utolsó utáni percben és tört kapura, majd a kifutó kapus mellett elpasszolta a labdát (2-0).

Labdarúgó megyei I. osztály, 23. forduló:

Csongrád TSE - SZVSE 2-0 (1-0).

Csongrád, 200 néző. Vezette: Csöngető Endre (Bán, Kőhalmi).

Csongrád:

Bíró - Bánfi, Bodor, Szabó, Zsigó (Cseh 70'), Budai, Ormándi (Sándor 46'), Somodi, Lévai (Mészáros 89'), Nagy Á., Keller. Vezetőedző: Dósa Rácz Pál.

SZVSE:

Pluhár - Mácsai, Nagy Á., Nagypál, Törköly (Simon 63'), Báló, Kenderesi (Kiss 70'), Szántó (Ponyokai 70'), Bagi (Tanács 77'), Busa, Major (Balogh 23'). Vezetőedző: Pécsek Tibor.

Gólszerzők:

Lévai (21'), Keller (91').

Sárga lap:

Ormándi (12'), Lévai (18'), Keller (73'), Szabó (92'), Illetve Ponyokai (81').

Kiállítás:

Bánfi (72'), illetve Báló (42'). Dósa-Rácz Pál:

Több helyzetet dolgoztunk ki, mint az ellenfelünk, sokat küzdöttünk a sikerért, megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Pécsek Tibor:

Lelkesedésben múlt felül bennünket a Csongrád. Gratulálok nekik a 3 pont megszerzéséhez!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.