Sport

Szegeden a Decathlon Országos Középiskolás B33 Kosárlabda Kupa

Szegeden a Decathlon Országos Középiskolás B33 Kosárlabda Kupa

2014. március 18., kedd
Szegeden a Decathlon Országos Középiskolás B33 Kosárlabda Kupa
kosarlabda_szedeak_zte02_gs

Szegeden rendezik meg a Decathlon Országos Középiskolás B33 Kosárlabda Kupa megyei selejtezőjét március 20-án. A megmérettetésre összesen 9 csapat nevezett.

A gárdák reggel 9 órától csapnak össze egymással a Szegedi Műszaki Középiskola és Szakiskola Csonka János Tagintézményében. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Csongrád megyei szervezetének szervezésében megvalósuló versenysorozat következő fordulóját, a regionális döntőt is a Tisza-parti városban tartják majd, a jövő hónapban. A szövetség sportszerekkel (mezekkel és labdákkal) támogatja a résztvevő csapatokat. Érdekesség, hogy a szegedi forduló lebonyolításában a iskola sporttagozatos osztályának tanulói is részt vesznek. Az esemény jó alkalmat jelent nekik a sportszakmai gyakorlat megszerzésére. Országszerte egyébként 200-nál is több középiskola négyszázat meghaladó leány és fiú csapat nevezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.