Sport

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 19. forduló

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 19. forduló

2014. március 21., péntek
Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 19. forduló
morahalom_csanadpalota_donto36_gs

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire most a hálóőrök tippelnek. A Mórahalom kapusa, Czirják Tamás adta le tippjeit.

Tippbajnok játékunkban a 2013/2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Vasas Gábor (HFC) 8 ponttal nyitotta a tippjátékot, a múlt héten Dongó Dénes, a Volán kapusa 7 pontot ért el, a téli tabellán még harmadik, immár a második helyre lépő UTC hálóőre, Tombácz Róbert pedig az élre ugrott 14 pontos teljesítményével. A következő tippelőnk a Mórahalom VSE hálóőre, Czirják Tamás, aki szerint győzni fognak az élmezőny gárdái, A Volán például sima 6-0-ra a Sándorfalva ellen, a Hódmezővásárhely pedig Szentesen lő 3 gólt. A mórahalmi kapus egy ikszet tippelt erre a fordulóra: az FK 1899 Szeged - Tápé meccsen lesz az eredmény 2-2. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Czirják Tamás (Mórahalom) tippjei a 19. fordulóra:

Algyő SK - SZVSE 2-0 Makoi FC - Csongrádi TSE 4-1 Szentesi Kinizsi TE - HFC 1-3 Tisza Volán SC - Sándorfalva SK 6-0 Ásotthalmi TE - Csanádpalota FC 1-2 FK 1899 Szeged - TÁPÉ ESK 2-2 Nagymágocs SE - Újszegedi TC 1-3 Kisteleki TE - Mórahalom VSE 0-4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.