Sport

Megye I-es tippbajnok: Tombácz Róbert 14 pontos

Megye I-es tippbajnok: Tombácz Róbert 14 pontos

2014. március 17., hétfő
Megye I-es tippbajnok: Tombácz Róbert 14 pontos
kistelek_utc19_gs

A 18. fordulóban csak három nulla pontos meccse lett az UTC kapusának, tippjeivel az élre is ugrott rögtön, 14 pontot gyűjtött a kapuvédő.

A megyei I. osztályú bajnokság tavaszi szezonjában a futballkapusok adhatják le voksaikat az újraindult, népszerű Tippbajnok játékunkban. Az UTC kapuvédője,

Tombácz Róbert

14 pontot érő tippjeivel rögtön az élre ugrott a 7 pontos

Dongó Dénes

(Tisza Volán) és a 8 pontot gyűjtő

Vasas Gábor

előtt (HFC). Az újszegediek hálóőre három mérkőzésnél nem találta el a győztest, a Csongrád – Volán és a HFC – Kistelek meccsen is jól érezte, hogy nagyobb arányú győzelem fog születni, azonban két mérkőzését is ikszre tett, a 18. fordulóban azonban nem osztozkodtak a csapatok. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Tombácz Róbert (UTC) tippjei a 18. fordulóra:

Csongrád TSE – Tisza Volán SC

0-4

– végeredmény: 1-5 - kapott pont: 3 Makó FC – Ásotthalom TE

3-1

– végeredmény: 5-0 - kapott pont: 2 Mórahalom VSE – Csanádpalota FC

3-0

– végeredmény: 4-1 - kapott pont: 3 Tápé ESK – Algyő SK

0-1

– végeredmény: 2-0 - kapott pont: 0 Szegedi VSE – Nagymágocs SE

1-1

– végeredmény: 0-1 - kapott pont: 0 Hódmezővásárhelyi – Kisteleki TE

8-0

– végeredmény: 5-0 - kapott pont: 3 Újszegedi TC – Szentesi Kinizsi TE

2-0

– végeredmény: 3-0 - kapott pont: 3 Sándorfalva SK – FK 1899 Szeged

1-1

– végeredmény: 0-5 - kapott pont: 0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.