Sport

Kosárlabda: idén sem jött össze a felsőház a Kosársulinak

Kosárlabda: idén sem jött össze a felsőház a Kosársulinak

2014. március 21., péntek
Kosárlabda: idén sem jött össze a felsőház a Kosársulinak
Kosársuli

Az utolsó fordulóig nagy harcot vívott a négy közé jutásért az EnterHód Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B-s férfi kosárlabda bajnokság keleti csoportjában. A vásárhelyiek nagy riválisának számító Debreceni EAC azonban a zárófordulóban sem hibázott, így a vásárhelyieknek marad a 9-16-dik helyezésért folyó küzdelem a következő hetekre.

Pénteken este Debrecenben lejátszották az NB I/B-s férfi kosárlabda bajnokság keleti csoportja zárófordulójában a nyitómérkőzést. Ezen a találkozón a DEAC

Takács Dániel

(20 pont),

Nagy Botond

(16/9 pont) és

Kovács Imre

(14/6 pont) ponterős játékával, végig vezetve 77-59 (20-14, 23-10, 13-23, 21-12) arányban legyőzte az MKB-Euroleasing Vasas gárdáját és megszerezte a csoport negyedik helyét, ami egyben felsőházi rájátszást ér a debreceni egyetemistáknak. A DEAC sikere azt is jelenti, hogy amennyiben az EnterHód Vásárhelyi Kosársuli nyer az utolsó fordulóban szombaton este Tiszaújvárosban, akkor is csak ötödik lehet az alapszakaszban és így az elmúlt évhez hasonlóan idén is csak a kilencedik helyért küzdhet a rájátszásban. Ennek ellenére a tiszaújvárosi derbi közel sem tét nélküli, hiszen a csapatok az alapszakasz valamennyi eredményét magukkal viszik a folytatásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.