Sport

Atlétika: nagyot futott a vb-re készülő Hallósy-házaspár

Atlétika: nagyot futott a vb-re készülő Hallósy-házaspár

2014. március 19., szerda
Atlétika: nagyot futott a vb-re készülő Hallósy-házaspár
hallosyneerika_hallosyzsolt

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Szeniorok Magyar Bajnokságát, amelyen a Titán TC három versenyzővel vett rész.

Március 25-től Magyarország rendezi a szenior korcsoport fedettpályás világbajnokságát, amelyen mindhárom szegedi versenyző -

Hallósy Zsolt, Hallósyné Halász Erika

és

Veres Kálmán

- indulni fognak. A Hallósy család ismét kitett magáért mivel 1 arany és 2 bronzéremmel gazdagították bajnoki érmeik számát. Hallósyné Halász Erika szoros versenyben egyéni csúcsot futva szerezte meg 800 méteren a bajnoki címet, míg férje, Zsolt mindkét versenyszámában - feleségéhez hasonlóan egyéni csúcsokkal - állhatott fel a dobogó harmadik fokára. A harmadik szegedi versenyző, Veres Kálmán korcsoportjában 4. lett 60 méteren. Hallósy Zsolt a világbajnokságon 4x200 méteres váltóban is rajthoz áll, reményeik szerint eljutva a hatos döntőig. Egyéniben még nem tudni, mire lesz elegendő a most elért eredmény, de cél, hogy a vb hetére csúcsformába kerüljenek, mivel ezt a versenyt célozták meg az idei évre.

N35 800 m:

1. Hallósyné Halász Erika 2'31,17 (Fedettpályás egyéni csúcs)

M40 60 m:

3. Hallósy Zsolt 7,62s (Fedettpályás egyéni csúcs)

M40 200 m:

3. Hallósy Zsolt 24,30s (Fedettpályás egyéni csúcs)

M55 60 m:

4. Veres Kálmán 8,71s

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.