Sport

Tuti Kori: egy arany és két bronz a hétvégi mérleg + FOTÓK

Tuti Kori: egy arany és két bronz a hétvégi mérleg + FOTÓK

2014. február 11., kedd
Tuti Kori: egy arany és két bronz a hétvégi mérleg + FOTÓK
tuti_gyorskori_001

Február 8-9-én, 92 fiatal, utánpótlás korú sportoló részvételével zajlott Budapesten a 2014-es Magyar Junior Országos Bajnokság gyorskorcsolya verseny. A versenyzők között indultak a versenyzésben már tapasztaltnak számító „öreg rókák”, de sok egyesület nevezte az „egészen friss neveléseit” is.

Novice B Fiú kategóriában, a 8-10 évesek között a Tuti Kori KSE versenyzője, a 2004-es születésű

Szilágyi Ábel

, minden futamát megnyerve arany érmet szerzett, míg az első budapesti versenyén debütáló Nógrádi Marcell (2005) – alaposan elfáradva - az összetett hatodik helyén zárt. Novice A Lány kategóriában (10-13 évesek), a népes mezőnyben szintén jól szerepeltek a Tuti Kori sportolói.

Takács Réka

(2000-es születésű) a hosszú távon (777 méteren) 2. helyet, míg rövid távokon (500 és 333 méter) egyaránt 4. helyet szerzett, így összetettben is negyedikként végzett, míg

Göröncséri Csenge

(2002) korosztályának egyik legfiatalabbjaként – sok balszerencsés futam ellenére is - a 13. helyet szerezte meg. Novice A Fiú kategóriában is szép számmal érkezett nevezés, 21 fiatalember állt rajthoz a két nap folyamán.

Kmetykó Péter

(távonként két 3. és egy 4. hellyel) az összetettben bronzérmes lett,

Nógrádi Bence

(2002) – okosan felépítve a futamait - a mezőny közepén, 12. helyen zárta a versenyt, míg az egyesület újoncának számító

Gera Márton

(2002) - szibériai tigrisként küzdve minden futamában - a 17. helyig kapaszkodott. A Junior A Férfi kategóriában a Tuti Kori KSE legidősebb, rutinos versenyzője, a 17 éves Cakó Dávid is – végig egyenletes teljesítményt nyújtva - egy bronzéremmel gazdagíthatta saját és az egyesülete gyűjteményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.