Sport

Melyik kapus lesz a tippbajnok? - 16. forduló

Melyik kapus lesz a tippbajnok? - 16. forduló

2014. február 28., péntek
Melyik kapus lesz a tippbajnok? - 16. forduló
hfc_algyo_mj-26

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire most a hálóőrök tippelnek. A HFC kapusa, Vasas Gábor adta le jóslatait.

Ismét útjára indítottuk a népszerű Tippbajnok játékunkat. A 2013/2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. A csapatok téli tabellán elfoglalt helyei szerint követik egymást a fogadások, azaz az első helyezett Hódmezővásárhely kapuvédőjét,

Vasas Gábort

kértük fel először focis jóslásra. A 16. fordulóban a kapuvédő csapata mindjárt egy rangadóval indít, a Mórahalom gárdáját fogadja a Vásárhely. A portás szerint kemény, kiélezett meccs lesz, ahol sikerül egy góllal megszerezniük a győzelmet. Vasas Gábor szerint a Csongrádnak is sikerül veretlenül túllépnie a fordulón, az Algyőt akasztják meg egy iksszel, azonban az Ásotthalom – Tisza Volán derbire sima vendéggyőzelmet tippelt. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Vasas Gábor (HFC) tippjei a 16. fordulóra:

Ujszegedi TC - Csanádpalota FC

2-1

Tápé ESK - Szentesi Kinizsi TE

3-0

Makó FC - FK 1899 Szeged

3-1

Csongrád TSE - Algyő SK

1-1

Szegedi VSE - Kisteleki TE

0-2

Hódmezővásárhelyi FC - Mórahalom VSE

1-0

Ásotthalom TE - Tisza Volán SC

0-3

Sándorfalva SK - Nagymágocs SE

1-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.