Sport

Labdarúgás: nyert a Szeged 2011, de Nyilas Elek elégedetlen

Labdarúgás: nyert a Szeged 2011, de Nyilas Elek elégedetlen

2014. február 15., szombat
Labdarúgás: nyert a Szeged 2011, de Nyilas Elek elégedetlen
szeged_2011_monor25_gs

Felkészülési mérkőzésen fogadta a Szeged 2011-Grosics Akadémia a Csabacsűd SE csapatát, a találkozót végül magabiztosan, 3-1-re nyerték Nyilas Elek tanítványai.

A szegedi együttes szerdai edzőmeccse

elmaradt Létavértesen

, a szombati napon pedig eredetileg a délvidéki FK Vinogradar Hajdukovo látogatott volna Gyulára. A szerbiai alakulat azonban lemondta az összecsapást, így beugróként a Békés megyei I. osztály hatodik helyezettje állt ki Germán Tamásékkal szemben. Az első félidőben aztán kétgólos előnyre tettek szert a vendéglátók, majd a szünet után egyaránt egy-egy találatot vittek be a csapatok. Hazai oldalon eredményes volt két télen szerződtetett labdarúgó,

Máté Péter

és

Zelenyánszki László

is.

Felkészülési mérkőzésen:

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Csabacsűd SE 3-1 (2-0)

Gyula, Grosics Akadémia.

Szeged:

Belecan – Kéri, Kapic B., Szabó, Farkas, Máték, Markovic, Ács, Bartyik, Zelenyánszki, Germán.

Csere:

Csányi, Pászka, Manga, Dombai, Kalapács.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Gólszerzők:

Máté, Zelenyánszki, Germán. Nyilas Elek:

„Nyomát sem lehetett látni a múltkori, fegyelmezett játékunknak. Aggasztó egy kicsit a dolog, hiszen azt gondoltuk, a szemlélettel már nem lesz probléma. Ezúttal azonban újra visszaestünk ugyanazokba a hibákba, amelyek miatt sok bajnoki pontot veszítettünk az ősz folyamán is. Helyenként lassúak, körülményesek, fegyelmezetlenek voltunk a játékban. Ezen sürgősen javítanunk kell, van rá két hetünk, mindenképpen helyre kell tennünk ezeket a problémákat.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.