Sport

Labdarúgás: nagyot védekezett, és hármat lőtt a Csongrád

Labdarúgás: nagyot védekezett, és hármat lőtt a Csongrád

2014. február 15., szombat
Labdarúgás: nagyot védekezett, és hármat lőtt a Csongrád
szentesi_kinizsi_csongrad16_gs

A Tisza-parti alakulat a Kunszentmártont 3-0-ra verte meg úgy, hogy gyakran voltak Bíró Mihályék odaszögezve a saját kapujukhoz.

Irreális talajon inkább a küzdelem dominált. A Kunszentmárton gyakran uralta a játékot, de nem tudta áttörni a csongrádi védőfalat. Bíróék zártan, fegyelmezetten védekeztek, és a kontratámadások mindegyik életveszélyes volt, lényegében három gólhelyzetből, hármat ki is használtak a hazaiak. Az első találat egy jobb oldali támadásból alakult, melynek végén Zsigó nagyszerűen passzolt vissza az alapvonalról a középen érkező lévainak, aki 11 méterről a kapu bal oldalába helyezett. Ezt követte egy ellesett labda, a vendégek hibáját kihasználva Nagy Ádám egyedül vezette a kapusra a labdát, majd a bal felső sarokba emelet. A harmadik találat pedig egy jogos büntető volt, amit Nagy értékesített.

Felkészülési mérkőzésen:

Csongrádi TSE - Kunszentmárton 3-0 (1-0)

Csongrád:

Bíró - Mészáros, Szabó L., Bodor, Bálint, Somodi, Budai, Lévai, Zsigó, Keller, Nagy Á. Cserék: Kiss I., Ormnándi. Vezetőedző: Dósa Rácz Pál.

Gólszerzők:

Nagy 2, Lévai. Dósa Rácz Pál:

A mai edzőmeccsen a védekezésünkkel voltam maradéktalanul elégedett, már a második találkozónkon nem kapunk gól, a kontráinkban pedig több, korszerű akciót is vezettünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.