Sport

Labdarúgás: a Csongrád elgázolta a Tömörkényt

Labdarúgás: a Csongrád elgázolta a Tömörkényt

2014. február 13., csütörtök
Labdarúgás: a Csongrád elgázolta a Tömörkényt
szvse-csongrad_mj-10

Felkészülési mérkőzésen találkozott csütörtökön a Csongrád TSE és a Tömörkény KSE, az összecsapást kiütéssel, 8-0-ra nyerte Dósa Rácz Pál alakulata.

Mint

Dósa Rácz Pál

csongrádi vezetőedző a SZEGEDma.hu-nak elmondta, a csapat az elmúlt héten Szilvásváradon volt edzőtáborban, ahol napi két edzéssel készültek Bertókék, valamint az egri sportközpontban játszottak egy barátságos edzőmeccset a Heves megyei élvonalban küzdő Bélapátfalvával, amelyen

Nagy Ádám

és

Bertók

2-2,

Lévai

és

Budai

1-1 góljával 6-2-re győzedelmeskedtek. A megyei élvonalban ősszel igen szerényen teljesítő csongrádiak a csütörtök esti, Tömörkény elleni felkészülési mérkőzésen is igazán kitettek magukért, többek között az említett Nagy és a télen Kistelekről Csongrádra visszaigazolt Lévai Mihály dupláinak, továbbá Somodi két, Bertók és Kiss egy-egy találatának köszönhetően nyolcgólos különbséggel verték a másodosztályú tabella 11. pozíciójában telelő ellenfelet.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Csongrád TSE - Tömörkény 8-0

Csongrád, 40 néző.

Gólszerzők:

Somodi (2), Lévai (2), Nagy (2), Bertók, Kiss.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.