Sport

Labdarúgás: a Szeged 3-1-ről bukott a Csaba ellen

Labdarúgás: a Szeged 3-1-ről bukott a Csaba ellen

2014. február 4., kedd
Labdarúgás: a Szeged 3-1-ről bukott a Csaba ellen
szeged2011_mtk19_gs

Kétgólos előnyre tett szert Nyilas Elek alakulata a Békéscsaba ellen, de nem tudtak mit kezdeni a védelem mögé bejátszott labdákkal – egy góllal kaptak ki Kériék.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia 3-1-es vezetésről vesztette el az edzőmérkőzését az NB II-es Békéscsaba elen 4-3-ra úgy, hogy négy beadásból kaptak Germánék négy gólt. Ráadásul ezek közül talán egy volt igazán gólveszélyes szituáció. Teljes mértékben a figyelmetlenség és a fáradság számlájára írhatóak a találatok, a védőfal mögé bejátszott labdákról maradt le a védelem. Ennek ellenére a Szeged több tetszetős akciót is vezetett, agresszív támadójátéka igen gólveszélyesnek bizonyult. A csapat a következő felkészülési találkozóját csütörtökön, a román másodosztályú Valcea gárdája ellen vívja 12 órától.

Felkészülési mérkőzésen:

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Békéscsabai Előre FC 3-4 (1-1)

Békéscsaba:

Scekic — Tolmbaye, Balog Zs. (Juhász Gy.), Albert I., Király (Horváth T.) — Leucuta (Balogh M.), Tölgyesi (Frasler), Bagi, Gajdos — Lucas, Károly.

Vezetőedző:

Komjáti András.

Szeged:

Molnár – Kéri, Farkas M., Szabó Cs., Zabari, Máté, Markovics, Ács, Bartyik, Zelenyánszky, Germán.

Cserék:

Pászka, Dombai, Manga, Hegedűs, Zádori.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Gól:

Károly (37'), Bagi (61', 79), Balogh M. (81'), ill. Király (19' - öngól), Germán (49', 53'). Nyilas Elek:

Úgy terveztük, hogy a felkészülés ezen periódusában erősebb ellenfelekkel szemben is össze mérjük tudásunkat. Ilyenkor jobban látni a gyenge pontokat, könnyebb megtalálni a hibákat. Az MTK és a román ellenfél után egyre több az olyan periódus, mikor kimondottan jól játszunk, ez egyfajta fejlődést is mutat. A koncentrációnkon kell csiszolni, hiszen elkerülhető gólokat kaptunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.