Sport

Labdarúgás: lemondott Paksi Péter, edzőt keres a Tápé

Labdarúgás: lemondott Paksi Péter, edzőt keres a Tápé

2014. január 15., szerda
Labdarúgás: lemondott Paksi Péter, edzőt keres a Tápé
paksipeter_tape_utc22_gs

Paksi Péter vezetőedző lemondásával kezdte meg felkészülését a Tápé ESK kedd este. A klub keresi a tréner utódját.

Kedd este kezdte meg felkészülését a megyei I. osztályú tabellán 7. helyen telelő Tápé labdarúgó-alakulata - rögtön egy rossz hírrel:

Paksi Péter

vezetőedző ugyanis lemondott posztjáról. "Úgy érzem, más típusú edzőre van szüksége a csapatnak. Más tervekkel kezdtünk ennek a szezonnak, s úgy látom, hogy ezeket nem sikerül megvalósítanom a gárdával a közelebbi jövőben, ezért minden harag nélkül, két szép év után békében elköszöntem a csapattól" - közölte a SZEGEDma.hu-val a leköszönt tréner, aki továbbra is folytatja munkáját a SZEAC-akadémián. A csapat ügyeit intéző

Kozma Zoltántól

megtudtuk, amíg új edzőt nem találnak, a Tápé edzéseit a

Szélpál Attila, Szűcs Krisztián

páros vezényli heti három alkalommal. "Váratlanul ért minket Paksi Péter lemondása. Természetesen igyekszünk mihamarabb megtalálni utódját, ám nincs könnyű dolgunk, hiszen akikre eddig gondoltunk, valamennyien le vannak kötve" - kommentálta a korábbi tréner döntését Kozma Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.