Sport

Labdarúgás: játékvezetők fociztak – Szegedre került a kupa

Labdarúgás: játékvezetők fociztak – Szegedre került a kupa

2014. január 27., hétfő
Labdarúgás: játékvezetők fociztak – Szegedre került a kupa
jatekvezet

A döntőben a házigazdákat büntetőkkel sikerült végül legyőznie a szegedi focibíróknak a Kasza Ferenc Emléktornán, ahol a médiaválogatott is „fellépett”.

Az MLSZ Csongrád megyei igazgatóságának Játékvezetői Bizottsága 1995-ben alapította meg a Kasza Ferenc Kupát, amely során a megyei játékvezetők évente egy közös kispályás labdarúgó bajnokságban mérik össze tudásukat a parkettán. Idén 19. alkalommal rendezték meg a Kasza Ferenc Emléktornát. Most Hódmezővásárhely Kossuth Zsuzsa iskola sportcsarnoka volt a helyszín. A kupát a szegedi játékvezetők vihették haza. A tornán a médiaválogatott csapata is játszott két barátságos mérkőzést, az elnökség és a játékvezetői válogatottal, mindkétszer 1-1-es döntetlent értek el a tollforgatók.

Csoportbeosztás:

A csoport: Szeged1, Szentes, Szeged2 B csoport: Hódmezővásárhely, Elnökségi Team, Öregfiúk (Makó-Szeged)

Eredmények:

Szeged1 – Szentes 3- 2 Hmvhely – Elnökség 4-4 Szeged 1 – Szeged2 1-0 Hmvhely – Öregfiúk 2-1 Szentes – Szeged2 2-2 Elnökség – Öregfiúk 0-0 Elnökség – Médiaválogatott 1-1 Szentes – Öregfiúk 4-1 Szeged1 – Elnökség 6-2 Médiaválogatott - jv Válogatott 1-1

Döntő:

Szeged2 – Hmvhely 1-1 (büntetőkkel) 3-1

Végeredmény:

1. helyezett Szeged2 2. helyezett Hódmezővásárhely 3. helyezett Elnökség 4. helyezett Szeged1 5. helyezett Öregfiúk 6. helyezett Szentes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.