Sport

Labdarúgás: teremfocival búcsúztatja a 2013-as évet az FK

Labdarúgás: teremfocival búcsúztatja a 2013-as évet az FK

2013. december 23., hétfő
Labdarúgás: teremfocival búcsúztatja a 2013-as évet az FK
SZS20131116_molnar_zsozsi_lelato_008

Az FK 1899 Szeged idén is megrendezi hagyományos évzáró, kispályás labdarúgó rendezvényét az Etelka sori sportcsarnokban - adta hírül Keresztúri János technikai vezető.

A december 27-i eseményen pályára lépnek a klub valamennyi korosztályának képviselői, a legkisebbektől kezdve a megye I-s csapatig. Focicipőt húznák az ultrák is, akik az ifjúsági csapat ellen mérkőznek meg. Az eseményre meghívást kapott a kiváló formában lévő szegedi médiaválogatott, valamint az egykori NB I-s és NB II-s szegedi kedvencekkel pályára lépő SZEOL SC. A rendezvény jótékonyság jegyében zajlik. Az Egyesület adományokat gyűjt egykori játékosának, a leukémiával küzdő Sipka József és családja számára. Sipka József feleségével 7 gyermeket nevel, a család az apa betegségével nehéz helyzetbe került. Jótékony felajánlásokat a helyszínen, vagy Keresztúri Jánosnál lehet megtenni.

A program:

14.00: FK serdülő - Szülők 15.00: FK ifi - Ultras 16.00: FK II. - Szegedi Médiaválogatott 17.00: FK 1899 Szeged - SZEOL öregfiúk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.