Sport

Kézilabda: játékosként és edzőként is veretlen Grandjean Gréta

Kézilabda: játékosként és edzőként is veretlen Grandjean Gréta

2013. december 6., péntek
Kézilabda: játékosként és edzőként is veretlen Grandjean Gréta
grandjeangreta_szkkse-szent_istvan_mj-014

Nem akármilyen szezonja van Grandjean Grétának, az SZKKSE-Chance-Exicom kézilabdázójának: mind játékosként, mind edzőként veretlen csapat tagja.

Az SZKKSE-Chance-Exicom - DVSC II. NB I/B-s női kézilabda-mérkőzést a SZEGEDma.hu szombaton 17 órától élőben közvetíti!

Grandjean Gréta

az idei szezonban eddig játékosként és edzőként is csak győztesként vonulhatott le a pályáról: az SZKKSE NB I/B Keleti listavezető felnőtt egységének tagjaként 12, a serdülő csapat edzőjeként 11 győzelmet ünnepelhetett eddig. Utóbbit ráadásul úgy, hogy idén ült le először a kicsik kispadjára. "Megtisztelő, hogy idén edzőként is számít rám az egyesület. Kézilabdás családban nőttem fel, rengeteget tanultam volt NB I-es játékos édesapámtól,

Grandjean Gábortól

, aki jelenleg is edzősködik. Egy csapat irányítása nem könnyű feladat, főleg nem ilyen fiatalon, de nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen segítségért bármikor fordulhatok a kiváló szakmai stábunk tapasztaltabb vezetőjéhez,

Marosán Györgyhöz

" - nyilatkozta

a klub Facebook-oldalán

a mindössze még csak 23 esztendős kézilabdás hölgy, akinek legfőbb célja edzőként, hogy a kicsikben kialakuljon a sportág iránti szeretet és alázat. "A játékosok dinamikus fejlődésére, a csapat összekovácsolására, és természetesen a minél jobb eredmény elérésére is hangsúlyt fektetünk. Úgy gondolom, nem rugaszkodtunk el a realitás talajától, amikor célunkként tűztük ki, hogy egyesületünket képviselve tagja legyünk az országos döntőben szereplő hat csapat egyikének" - tette hozzá.

grandjeangreta_szkkse_eronletiedzes20_gs

A trénerkedésbe is belevágó sportoló hölgy öt nap alatt hét edzés részese az SZKKSE felnőtt csapatában, ezen felül öt tréninget vezényel a kicsiknek - nem unatkozik hát, de ennyi munka mellett azért akad szabadidő is. "Ez a 12 alkalom nem kevés, sőt a serdülők mellett heti négy alkalommal az egyesületünk sportiskolájában, az algyői Fehér Ignác Általános Iskolában foglalkozom a felső tagozatos kézis lányokkal. Amikor időm engedi, szívesen olvasok, kávézok, járok moziba, vagy kapcsolódok ki a barátaimmal, akár egy-egy sportesemény nézőjeként is" - árulta el Gréta. A csinos kézilabdázó a felnőtt együttessel szombat délután 17 órától idei utolsó tétmeccsét vívja a Debrecen második csapat ellen. Az SZKKSE az utóbbi két mérkőzés eredményétől függetlenül magabiztosan vezeti a Keleti tabellát a másodosztályban, innen várva a tavaszi folytatást. S hogy sikerülhet 100 százalékos mérleggel zárni a 2013-as évet? "Reményeim szerint a befektetett munka meghozza a gyümölcsét, így a szombati, idei utolsó hazai mérkőzésünkön bízom abban, hogy ismét a közönséget kiszolgálva, jó játékkal tudunk felülkerekedni ellenfelünkön. Ha sikerülne, csodás őszt zárnánk, elégedetten kezdhetnénk meg a pihenést" - tette hozzá Grandjean Gréta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.