Sport

Hátország: továbbra is a tabella élén a Koczka Kézisuli

Hátország: továbbra is a tabella élén a Koczka Kézisuli

2013. december 10., kedd
Hátország: továbbra is a tabella élén a Koczka Kézisuli
koczkakezisuli

Mind a négy mérkőzését megnyerte a Koczka Kézisuli leány szivacskézilabda csapata, sorrendben a Gyula, a Zsombó, a Törökszentmiklós, és a Kiskunhalas ellen győztek.

ADél-magyarországi Szivacskézilabda Bajnoksággyulai fordulójában tovább növelték előnyüket, és továbbra is a tabella élén állnak. A bajnokságban továbbra is

Konyecsni Alexa

a csapat legeredményesebb játékosa, 39 szerzett góllal. "7/7! Nagyon sokat készültünk a fordulóra, szerettük volna tovább folytatni az eddigi remek szereplésünket. A tudatos, alázatos munkának meglett a gyümölcse, örülök, hogy veretlenül zártuk a bajnokság 2013-as fordulóit. Jó helyzetben vagyunk, de még messze az idei fő célunk elérése, tisztában vagyunk vele, hogy még sokat kell fejlődnünk, becsülettel tesszük tovább a dolgunkat a siker eléréséért. Külön öröm, hogy egyre többen vagyunk, és, hogy egyre több játékos épül be ebbe a remek csapatba. A lányokkal egyeztetve, és külön kérésükre a mai győzelmeinket azoknak ajánlom fel a nevükben is, akik mindenben támogatnak bennünket, segítenek a munkában: Kedves Szülők, köszönjük!" - értékelte az újabb sikert Koczka Gergő, a kézisuli vezetője.

A gyulai fordulóban játszott eredmények (2 előrehozott mérkőzéssel):

Koczka Kézisuli- Gyula 25-5 (15-1) Koczka Kézisuli- Zsombó 18-16 (8-9) Koczka Kézisuli- Törökszentmiklós 17-15 (11-2) Kiskunhalas -Koczka Kézisuli11-16 (7-7)

A tabella állása:

1. Koczka Kézisuli 14 pont 2. Szarvas 10 pont 3. Zsombó 9 pont 4. Kiskunhalas 5 pont 5. Törökszentmiklós 2 pont 6. Kistelek 0 pont 7. Gyula 0 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.