Sport

Détáriék labdája az üllési focista gyógyulásáért

Détáriék labdája az üllési focista gyógyulásáért

2013. december 3., kedd
Détáriék labdája az üllési focista gyógyulásáért
labda

Átadtuk a Détáriék által aláírt labdára érkezett 50 ezer forintot a balesetet szenvedett üllési focista gyógykezelésére, szerkesztőségünk is tett felajánlást.

A Mórahalom VSE nemes gesztussal segíti az autóbalesetet szenvedett üllési focista,

Babarczi Tamás

gyógyulását. A

Détári Lajos

és további klasszisok által aláírt labdát ajánlotta fel licitre a SZEGEDma.hu portálon. A licit végül 50 ezer forintnál állt meg. A felajánló kérte a neve elhallgatását (név és cím a szerkesztőségben). A labdát egy

július 28-i barátságos meccsen

láttak el kézjegyükkel a világválogatott Détári Lajos és barátai (

Bücs Zsolt, Bárányos Zsolt, Hamar István, Tóth Mihály

stb.). A befolyt összeg mellé szerkesztőségünk is tett egy 25 ezer forintos felajánlást, így a Mórahalom VSE képviselői –

Révész Gábor

elnök és

Bokányi Balázs

elnökségi tag – egy 75 ezer forintot tartalmazó borítékot vihetnek el az ifjú focista gyógyulására létrehozott bankszámla kezelőjének. Tamást jelenleg Budapesten gyógykezelik. Az elnöktől megtudtuk, hogy egyesületük igyekszik részt venni jótékonysági eseményeken, legutóbb a Veres Csaba-emléknap szervezésében is komoly részt vállaltak.

Szerkesztőségünk mielőbbi gyógyulást kíván a focistának! Akik szeretnének további felajánlásokat tenni a gyógykezelésre, azok a Partiscum Takarékszövetkezetnél vezetett 57600022-15218375-es bankszámlaszámra tehetik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.