Sport

Vízilabda: a Honvéd otthonában szakítanának rossz sorozatukkal a szegedi lányok

Vízilabda: a Honvéd otthonában szakítanának rossz sorozatukkal a szegedi lányok

2013. november 22., péntek
Vízilabda: a Honvéd otthonában szakítanának rossz sorozatukkal a szegedi lányok
taylor_uvse_mj-024

A hétvégén a fővárosban száll medencébe a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapata, Lakó Gábor lányai a Honvéd otthonában adhatják át a múltnak nyeretlenségi sorozatukat a női vízilabda OB I alapszakaszának 6. fordulójában.

Öt mérkőzés után öt vereséggel az utolsó előtti pozíciót foglalja el a szegedi együttes, de a budapesti alakulat mérlege sem sokkal veretesebb, egyedül a tök utolsó Angyalföld ellen tudott diadalmaskodni

Törőcsik Attila

csapata az eddig eltelt fordulók során. Legutóbb pedig az a Szentes távozott hétgólos győzelemmel a Kőér utcai uszodából, amely gárda ellen a megyei rangadón kiélezett csatában csupán egyetlen találattal maradtak alul Dalmády Szandráék. A Honvéd és a Szeged legutóbb a tavalyi szezonban találkozott egymással, az 5-7. helyért zajló rájátszás során április 26-án idegenben 7-6-ra, május 16-án hazai környezetben pedig 9-8-ra diadalmaskodtak

Lakó Gábor

tanítványai. A statisztika tehát azt mutatja, minden esélye megvan az universitasnak, hogy megtörje negatív szériáját a hétvégén. A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik a Kőér utcai uszodában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.