Sport

Rövidpályás gyorskorcsolya: TUTI-eredmények Lengyelországból

Rövidpályás gyorskorcsolya: TUTI-eredmények Lengyelországból

2013. november 13., szerda
Rövidpályás gyorskorcsolya: TUTI-eredmények Lengyelországból
tutigyorskorcsolya

A hétvégén megkezdték a 2013/2014-es rövidpályás gyorskorcsolya versenyszezont a Tuti Korcsolyázó Közhasznú SE utánpótláskorú versenyzői.

A Danubia kupasorozat második állomásán 8 korcsoportban 190 versenyző versenyző mérte össze tudását a lengyelországi Sanokban. A szegedi klub 3 versenyzővel indult.

Takács Réka

a Novice A lányoknál 500 méteren, valamint 777 méteren is megjavította egyéni csúcsát, ezzel korcsoportjában az erős nemzetközi mezőnyben, 43 induló közül az összetett 14. helyet szerezte meg. Novice A fiú korcsoportban

Kmetykó Péter

és

Gera Márton

szerepelt. Kmetykó az előző szezonban futott E korcsoportos országos csúcsai, és korcsoportos országos bajnoki címe után bizakodva várta a szezonkezdést. A versenyt megelőző betegsége miatt Péter sajnos nem volt 100 százalékos formában, ami a hosszú távok végén szembetűnő volt. Ennek ellenére ő is két egyéni csúcsot futva, 35 indulóból az összetett 11. helyen végzett. Gera Márton első nemzetközi versenyén tisztes helytállással a 27. lett. A verseny egyben kvalifikációs verseny is volt a márciusban Szófiában megrendezendő junior Európa Kupa döntőjére. Két hét múlva újabb forduló következik, ahol

Tutrai Tamás

vezetőedző javuló formát vár versenyzőitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.