Sport

Licitáljon Détáriék labdájára, segítse Babarczi Tamás gyógyulását! (FRISSÍTVE)

Licitáljon Détáriék labdájára, segítse Babarczi Tamás gyógyulását! (FRISSÍTVE)

2013. november 7., csütörtök
Licitáljon Détáriék labdájára, segítse Babarczi Tamás gyógyulását! (FRISSÍTVE)
focilabda_gs

A Détári és további klasszisok által aláírt labdát a Mórahalom VSE az autóbalesetet szenvedett üllési focista gyógyulásáért ajánlotta fel. A licit jelenleg 50 ezer forintnál tart!

Nemes gesztussal segíti a tehetséges üllési labdarúgó,

Babarczi Tamás

felépülését a Mórahalom VSE. A mórahalmi klub a SZEGEDma.hu támogatásával jótékonysági árverést hirdet, melynek keretében arra a labdára lehet licitálni, melyet még

a július 28-i barátságos meccsen

láttak el kézjegyükkel a világválogatott

Détári Lajos

és barátai (

Bücs Zsolt, Bárányos Zsolt, Hamar István, Tóth Mihály

). A befolyt összeget Babarczi Tamás javára ajánlják fel.

A kikiáltási ár 10 ezer forint. Licitálni egészen november 15-éig lehet - minimum 5 ezer forintos emelésekkel - a szegedma@gmail.com e-mail címen vagy a 06/30-571-9793-as telefonszámon. A licit aktuális állását ebben a cikkben folyamatosan közöljük.

A licit jelenlegi állása: 50.000

Mint azt korábban megírtuk

, szeptember elsején hat fiatal, köztük három üllési focista sérült meg egy autóbalesetben Bordány és Üllés között. Egyikük, a felnőttcsapatot évek óta erősítő Babarczi Tamás további gyógykezelésekre szorul. A játékos felépülésének támogatására egyébként átutalással is adott a lehetőség, a Partiscum Takarékszövetkezetnél vezetett 57600022-15218375-es bankszámlaszámon. A közlemény rovatba kérik feltüntetni: „Babarczi Tamás felépüléséért”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.