Sport

Kosárlabda: bízik a hazai pályában Csorvási Levente

Kosárlabda: bízik a hazai pályában Csorvási Levente

2013. november 6., szerda
Kosárlabda: bízik a hazai pályában Csorvási Levente
csorvasilevente_szedeak_edzomeccs20_gs

A körmendi diadal után újabb nehéz megmérettetés vár a Naturtex-SZTE-Szedeákra, a csapat vendége a 7. fordulóban az a Kaposvári KK lesz, amely együttes a tavalyi szezonban a rájátszás elődöntőjéig jutott, ott pedig csak a későbbi bajnok Alba Fehérvár tudott neki megálljt parancsolni. De ha már a történelemnél tartunk, bizakodásra adhat okot Bonifert Domonkos tanítványainak, hogy az előző idény alapszakaszában hazai pályán 25 pontos győzelmet arattak a szombati ellenféllel szemben.

"Úgy emlékszem, a tavalyi meccs elég simára sikerült, akkor minden összejött nekünk, és tényleg nagyon jól játszottunk. Annak a sikernek az volt a kulcsa, hogy kiválóan működtünk csapatként, de akkoriban estünk át az edzőváltáson is, az új szellem pedig megfelelő lendületet adott nekünk" - foglalta össze emlékeit

Csorvási Levente

a klub honlapján

. "Bár nem az én feladatom ezt megítélni, de úgy gondolom, a mostani légiósaink képesek pluszt nyújtani az akkoriakhoz képest, és a szerkezetünk is egységesebb, mint volt januárban" - válaszolta az erőcsatár egy rövid összehasonlításra vonatkozó kérésre. Adja magát a kérdés, ha január óta csak erősödött a csapat, várható-e hasonló siker, mint az akkori? "Őszintén remélem, hogy el tudunk érni egy olyan jó eredményt, mint a tavalyi összecsapáson, de egy kisebb arányú győzelemmel is megelégednék, a lényeg, hogy nyerjünk. Mindent megteszünk majd ennek érdekében, hozzáteszem, hazai környezetben nincs olyan csapat, aki ellen ne lépnénk győzelmi esélyekkel pályára. Persze, a körmendi siker is sokat dobott az önbizalmunkon, de a realitások talaján kell maradnunk, és tenni tovább a dolgunkat, ahogyan eddig" - zárta gondolatait Csorvási Levente.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.