Sport

Kézilabda: Cegléden kezd hangolni a Pick

Kézilabda: Cegléden kezd hangolni a Pick

2013. november 14., csütörtök
Kézilabda: Cegléden kezd hangolni a Pick
ferosulc_pick-cegled_018_mj

Péntek este 18 órától Cegléden lép pályára Juan Carlos Pastor együttese az alapszakasz második etapjának nyitányán.

A listavezető Pick Szegednek nem okozhat gondot toronymagas esélyesként a jelenleg nyolcadik helyen álló tavalyi újonc otthonából magabiztosan elhozni a két pontot. Az ősz folyamán itthon játszott bajnokin az akkor még összecsiszolódó Pick nagyon sima 34-22-es diadalt aratott - hasonló várható péntek este Cegléden is. Az ellenfél házi mesterlövésze egyébként Bíró Norbert 60 találattal, de az ősz folyamán leigazolták az egykori pickes

Sutka Norbertet

, akivel mindenképp erősödött a Pest megyei gárda - természetesen ez sem jelenthet különösebb akadályt a biztos vendéggyőzelemben. A ceglédi vendégjáték a kezdete a nemzetközi kupaszereplés rajtjáig tartó sorozatnak: a Pick ezzel, valamint a szerda este 18 órai, hazai rendezésű, Orosháza elleni bajnokival hangol a portugál Benfica elleni szombati idegenbeli, magyar idő szerint 21.30-kor kezdődő találkozóra - a visszavágót november 30-án 16.15-től rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.