Sport

Hátország: Érden nyertek tornát a Koczka Kézisulis lányok

Hátország: Érden nyertek tornát a Koczka Kézisulis lányok

2013. november 14., csütörtök
Hátország: Érden nyertek tornát a Koczka Kézisulis lányok
kockakezisuli

A Koczka Kézisuli leánycsapata áll a tabella élén a Dél-Magyarországi Szivacskézilabda Bajnokságban. Koczka Gergő együttese nemrég az NB I-es Érd alakulatának tornáján is diadalmaskodott.

Az ötfordulós, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád és Jász-Nagykun Szolnok megyei csapatokat tömörítő Dél-magyarországi Szivacskézilabda Bajnokságot remekül kezdte a vásárhelyi gárda. Az első fordulóban mindhárom ellenfelét nagyszerű játékkal győzte. A tabella élén, jó helyzetben várja a gárda a folytatást.

A csapat eredményei az első fordulóban:

Koczka Kézisuli – Kiskunhalas 12-9 (10-6) Gyula – Koczka Kézisuli 0-12 (0-8) Szarvas – Koczka Kézisuli 11-18 (6-8) A bajnokságban 13 góllal a csapat legeredményesebb játékosa a kapitány,

Konyecsni Alexa

. Az egyesület és a szülők támogatásával négynapos kézilabdás kiránduláson is részt vett nemrég a gárda. Közösen edzett, majd megmérkőzött a csapat a Ferencváros szivacskézilabdás együttesével, akik ellen is nagyszerű játékot produkáltak. Mindezek után az NB I egyik élcsapatának, az Érdnek szerepeltek a tornáján, ahol mindhárom ellenfelét maga mögé utasítva végzett az élen a Koczka-csapat. A díjakat a volt vásárhelyi kedvenc,

Wolf Alexandra

adta át, aki nagy örömmel fogadta a csapatot, még az új érdi sportcsarnokban is körbevezette a lányokat.

A csapat eredményei az érdi tornán:

Koczka Kézisuli – Érd 14-6 (6-2) Koczka Kézisuli – Csepel 23-5 (13-4) Koczka Kézisuli – Budaörs 14-6 (7-4) Folyamatosan pályán a Koczka Kézisulis csapatok, a fiú szivacskézilabdások is sorra játsszák a mérkőzéseket, emellett az új, már hagyományos kézilabdát játszó 10-13 évesek alkotta fiú kézilabdacsapat is teljes létszámmal készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.